Horoscop 09.12.2019. Zodia Taur este atentionata de astre: iesi din bula pe care ti-ai creat-o!

Autor: L.S.
Actualizat: 09 dec 2019, 09:32

Horoscopul zilei de 9 decembrie iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie

Horoscop 09.12.2019. Zodia Berbec

Disciplina este cuvantul magic pentru aceasta zi, iar astrele te indeamna sa ai mai multa grija de sfera sanatatii, caci aici lucrurile au fost cam haotice in ultima perioada. Fii mai echibrat atunci cand decizi ce sa-ti pui in farfurie, nu uita de miscare, dar si de momentele de odihna!

Horoscop 09.12.2019. Zodia Taur

Ar fi bine sa iesi din bula pe care ti-ai creat-o si in care traiesti in ultima perioada.

Individualismul tau nu inseamna sa petreci timpul in solitudine, te atentioneaza astrele. Suntem umani, avem nevoie de oameni, de socializare, de validarea acestora. Iesi in lume si bucura-te de cercul tau de prieteni!

Citeste si: Horoscop chinezesc decembrie 2019. Mesajul intelept pentru fiecare zodie

Citeste si: Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia care se indragosteste de sarbatori si petrece o iarna ca in povesti

Horoscop 09.12.2019. Zodia Gemeni

Sfatul zilei este despre a fi mai flexibil, dar si de a-ti pastra un echilibru intre planurile pe care le-ai stabilit pe termen lung si intre oportunitatile care apar peste noapte si care pot cere anumite schimbari.

Horoscop 09.12.2019. Zodia Rac

Care sunt locurile pe care ai dori sa le vizitezi? Unde ai dori sa calatoresti si ce ai vrea sa descoperi? Este un cadru astral deosebit de bun de a-ti planifica vizite, intalniri, vacante, excursii, de aceea astrele te indeamna sa te folosesti de moment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop financiar 2020. Zodia care va avea bani cu sacul si zodia care va pierde tot ce a agonisit

Horoscop 09.12.2019. Zodia Leu

Gandeste-te care sunt acele parti sau aspecte ale tale de care nu esti prea multumit, apoi incearca sa schimbi unghiul de abordare, transformandu-le in cele mai mari avantaje pe care le-ai avea. Nu suna prea usor, dar este exact lectia pe care trebuie sa o inveti astazi! Invata sa fii mai recunoscator cu tot ceea ce ai si ceea ce reprezinti, te indeamna astrele.

citeste mai mult pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citeste si: Horoscop. 2020 e anul lor! Zodiile care vor inflori pe toate planurile in noul an

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.