Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia care se indragosteste de sarbatori si petrece o iarna ca in povesti

Autor: L.S.
Actualizat: 29 nov 2019, 11:22

Sarbatorile vin cu multa dragoste pentru anumite zodii. Cine se indragosteste in decembrie si petrece o iarna ca in povesti

Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia BERBEC

Relatia de cuplu este armonioasa. Te intelegi bine cu partenerul sau cu sotul. Nu este exclus sa anuntati marirea familiei cu prilejul acestor sarbatori. Daca esti singur, ai numeroase ocazii sa te indragostesti. Doar se apropie Craciunul si atmosfera te predispune catre o latura romantica. Sunt sanse mari sa iti intalnesti marea dragoste chiar la birou sau la una din petrecerile cu prilejul Sarbatorilor de iarna.

Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia TAUR

Planeta Pluto va avea un mare impact asupra vietii tale personale in aceasta luna, in special in sfera angajamentului si casatoriei. Daca nu ti-ai oficializat inca relatia, acum este un moment prielnic sa o faci. Partenerul te poate anunta ca isi doreste un copil. Daca esti singur, dragostea pluteste in aer. Profita de orice ocazie pentru a iesi in oras si nu rata nicio petrecere prilejuita de Sarbatori.

Citeste si: Horoscop de sărbători 2019. Ce faci de sarbatori in functie de zodie

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Zodiile care stralucesc si au totul: bani, dragoste si succes

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia GEMENI

In luna decembrie vei afla ca orice este posibil. Doar vine Craciunul cu miracolele lui. Daca va doreati de multa veme sa aveti un copil, acum astrele favorizeaza aparitia vestii care va va bucura pe amandoi. Daca esti singur, nu te mai inchide in tine. Planetele scot la lumina sarmul si eleganta ta. Profita de aceasta perioada pentru a gasi persoana potrivita pentru tine.

Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia RAC

Luna decembrie iti va aduce multe evenimente sociale la care vei participa alaturi de persoana iubita. Relatia se va imbunatati vizibil, daca ai rabdare cu partenerul. Inclinatia ta usor exagerata spre erotism il poate face sa se simta inconfortabil. Nu grabi si nu forta lucrurile. Daca esti singur, ai sanse sa iti intalnesti marea dragoste. Poate chiar in randul unor “colegi” de zodie.

Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia LEU

Luna decembrie iti aduce erotism, romantism, farmec personal, optimis si incredere de sine. Partenerul va fi incantat de aceasta parte din tine si isi va dori ca aceasta dispozitie sa dureze cat mai multa vreme. Daca ai amanat o discutie serioasa cu partenerul, acum este un moment prielnic sa lamuresti lucrurile. Planetele te scapa de negativitate.

Daca esti singur, asculta-ti inima. Numai asa vei sti daca persoana cu care te vezi acum merita sau nu sa iti asumi angajamentul.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop ianuarie 2020. Zodiile care se bucura cu adevarat de un nou inceput

Citeste si: Horoscopul Anului 2020. Bani, dragoste si vise implinite. Ce aduce noul an pentru fiecare zodie