Horoscopul Anului 2020. Bani, dragoste si vise implinite. Ce aduce noul an pentru fiecare zodie

Autor: L.S.
Actualizat: 24 nov 2020, 18:55

2020 se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă că suntem pe punctul de a ajunge la un nou ciclu, de 12 ani, care deschide întreaga stăpânire a lumii.

Debutul noului an este întotdeauna o actualizare, și având în vedere că începe un nou ciclu, suntem îndreptățiți să număram cele mai drastice schimbări!

Adăugați la aceasta și faptul că Șobolanul va conduce anul – un animal ambițios, muncitor și inteligent.

Asta înseamnă doar un singur lucru: schimbările făcute în viața ta, în 2019, promit să aibă rezultate pozitive în 2020!

Să aflăm la ce să ne așteptăm, de la anul 2020, potrivit specialistilor in astrologie de la ce-spun-astrele.ro

Horoscopul Anului 2020 Berbec

Este timpul pentru noi victorii!

Ai făcut o treabă bună în anii precedenți, chiar dacă nu ai obținut ceva semnificativ. Toate cele bune sunt pe cale să ă!

Anul 2020 este anul tău, numai pentru că Șobolanul însuși iubește să muncească și îi favorizează pe toți cei care se bazează numai pe ei și nu au nicio îndoială cu privire la succesul lor.

Desigur, este naiv să crezi că toate binecuvântările lumii vor cădea la picioarele tale, dar poți fi sigur că te așteaptă noi victorii și vei avea un nou stimul pentru viață!

Horoscopul Anului 2020 Taur

E timpul sa-ti faci visul sa devina realitate!

Taurul este un realist si, prin urmare, nu face planuri imposibile. Dar 2020 iti va schimba punctul de vedere al vietii si te va face sa crezi ca visurile devin realitate! Ideea este ca anul urmator este guvernat de elementele Pamantului, la care Taurul se supune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si asta inseamna ca vei avea o perioada de crestere a carierei si bunastare financiara.

Acesta este exact momentul in care merita sa risti si sa accepti o oferta tentanta de schimbare a locului de munca. In acest an vei avea absolut totul!

Citeste si: Baba Vanga a prezis despre 2020. Este cutremurator ce a spus batrana bulgaroaica

Citeste si: Horoscop sexual. Secretele intime ale fiecarei zodii, dezvaluite de astrologul Urania

Horoscopul Anului 2020 Gemeni

Simti bucuria vietii!

In caracterul Gemenilor nu se pierde niciodata din vedere inima si, prin urmare, anul urmator, pentru acesti oameni, este unul de progres. Anul Sobolanului nu poate fi numit neobisnuit pentru Gemeni. Pregateste-te pentru noi descoperiri, excursii interesante si cunostinte placute.

Horoscopul Anului 2020 Rac

Intoarce-te la cei dragi

Succesul in 2020 ii asteapta pe cei care sunt dispusi sa lucreze si sa mearga spre obiectivul dorit. Pentru Rac, anul acesta va fi ideal in ceea ce priveste restaurarea conexiunilor pierdute. Vine timpul cand te poti apropia cu usurinta de familia ta, poti reconstitui o familie, te poti intoarce intr-o cladire abandonata sau vei realiza planuri pentru care ai muncit mereu.


Horoscopul Anului 2020 Leu

Leul va avea un an dificil, dar extrem de important! Vine un moment in care trebuie sa-ti arati toata perseverenta si potentialul creativ.

Trebuie sa inveti ceva nou, sa inveti o profesie noua sau sa-ti schimbi cercul social. Aceasta este o perioada destul de imprevizibila! Dar nu fi suparat. Toate schimbarile, care vor avea loc in 2020, vor fi inceputul unor realizari pozitive.

citeste mai mult pe ce-spun-astrele.ro

Citeste si: Horoscop. 2020 e anul lor! Zodiile care vor inflori pe toate planurile in noul an

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Citeste si: Horoscopul mincinoşilor. Topul celor mai mincinoase zodii