Horoscop ianuarie 2020. Zodiile care se bucura cu adevarat de un nou inceput

Autor: L.S.
Actualizat: 06 ian 2020, 09:51

Luna ianuarie 2020 vine cu o energie noua pentru toate zodiile. Iata horoscopul lunii ianuarie 2020.

Horoscop ianuarie 2020. Berbec

Ianuarie va fi o lună fructuoasă pentru Berbec. Trebuie doar să îți împărți energia corect. Aspectele tale morale vor fi foarte puternice, ceea ce garantează un comportament cinstit în orice situație. Oamenii vor veni la tine pentru sfaturi. Nu îi respinge chiar și atunci când ești ocupat. Bunătatea îți va fi răsplătită înzecit.

Horoscop ianuarie 2020. Taur

În ianuarie, TauruL nu ar trebui să investească energie în carieră.

În schimb, îți poți îndrepta atenția într-o altă direcție. De exemplu, fă ceva pentru fizicul tău. După sărbători, pe care le-ai petrecut în pace, trupul tău chiar merită asta. În plus, te vei elibera și de stres.

Citeste si: Horoscop decembrie 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru toate zodiile

Citeste si: Horoscop dragoste 2020. Zodiile care isi gasesc marea iubire pana la sfarsitul lui 2020

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop ianuarie 2020. Gemeni

Începutul noului an va fi oarecum mai lent pentru Gemeni. Prin urmare, nu te aștepta la schimbări sau realizări. Situația în carieră va fi stabilă. Dacă te gândești să avansezi în carieră, va trebui să așteptți puțin mai mult. În această perioadă, este, de asemenea, important să ai grijă de sănătatea ta și să previi eventualele probleme.

Horoscop ianuarie 2020. Rac

În această lună, fiecare Rac se poate aștepta la armonie atunci când vine vorba de relații. Dacă vor fi unele dispute minore între tine și partener, acestea vor fi rezolvate rapid. În ianuarie, te vei bucura de asemenea, de o sănătate bună, este suficient să nu subestimezi prevenția. O modalitate bună de relaxare pentru tine este să faci o baie caldă.

Horoscop ianuarie 2020. Leu

Când vine vorba de comunicare, în ianuarie, vei simți o dorință puternică de a-ți susține punctul de vedere. Acest lucru poate fi considerat un avantaj pentru Lei, deoarece acum sunt capabili, în special în zona carierei, să obțină ceea ce doresc. Cu toate acestea, ar putea apărea o problemă atunci când se întâlnesc cu o persoană la fel de autoritară. O astfel de conversație nevinovată s-ar putea transforma cu ușurință într-o discuție urata.

citeste mai mult pe steahoroscop.ro

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

Citeste si: Horoscopul Anului 2020. Bani, dragoste si vise implinite. Ce aduce noul an pentru fiecare zodie

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!