Horoscop 11 iunie 2019. O zi EXTRAORDINARA pentru mai multe zodii

Autor: L.S.
Actualizat: 15 nov 2020, 04:50

Horoscop 11 iunie 2019. Ce au pregătit astrele pentru marţi: O zi ca cea de azi ai vrea să ai mai multe. Profesorul Radu Ştefănescu prezintă horoscopul zilnic pentru ziua de marţi. O zodie dă lovitura astăzi.

Horoscop 11 iunie 2019. Ce au pregătit astrele pentru marţi: O zi ca cea de azi ai vrea să ai mai multe.

Horoscop 11 iunie 2019 BERBEC

Ai o zi de marți, ziua lui Marte, în plină formă. Fără frică, fără complexe, poţi rezolva situaţii personale. Domeniul sentimental e bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi avea succes! Este în afara regulilor obişnuite soluţia care îţi trebuie.

La vremuri de criză trebuie o soluţie de criză. Astăzi trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare, sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung.

Horoscop 11 iunie 2019 TAUR

Dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac plăcut de cei din jur. Totuşi, fii decent, nu face pe clovnul, nu exagera cu glumele când nu trebuie.

Astăzi nu scoate niciun ban din buzunar. Cheltuielile facute astazi poți să le treci direct la pagube, am mai spus, dar o repet. Poți sa te expui in public. Fii, insa, extrem de scurt. O singura fraza este de ajuns si evita decupajul din context.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 11 iunie 2019 GEMENI

Trebuie să ţii bine hăţurile intereselor tale. Uneori eşti prea influenţabil, te laşi invadat de vicleniile unuia sau altuia şi azi este una dintre acele zile. Nu te lăsa amăgit, spune nu! Limitează- te la activităţile obişnuite, de rutină. Astăzi noul aduce nefericire şi insucces. Evita sa incepi proiecte noi, sau sa răspunzi imediat la o provocare. Lasă pe mâine. Sau pe „alta data”.

Astăzi, dacă cineva iti zimbeste inseamna ca vrea să-ţi vânda ceva. Excepţiile întăresc regula!

Horoscop 11 iunie 2019 RAC

În ceea ce priveşte meseria, sau profesia ta, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva. Totuşi, fii foarte atent şi nu pierde timpul! Vorbeşte mult, dar nu spune nimic! Trebuie sa continui cu aceleași metode verificate de pană acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele.

Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. Poate, o veste bună de la un prieten.

Horoscop 11 iunie 2019 LEU

Astăzi eşti plăcut surprins de sprijinul celor din jurul tău! Mai toţi colegii răspund "prezent!" la apelul tău pentru rezolvarea unor probleme nu prea plăcute, la serviciu, unde munceşti. Amână cu distincţie şi cu imperială bunăvoinţă orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei profesionale.

Reflexele tale sunt bune astăzi. Totuşi, mare atenţie la posibilele accidente minore prin fier şi foc, mici tăieturi sau arsuri casnice.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta cu show-ul „Puterea dragostei”, de sambata

Citeste si: BOMBĂ despre Mazăre. Fostul edil al Constanței greu de JUDECAT. Prevederea legală care le-a EXPLODAT în față judecătorilor de la ÎCCJ

Citeste si: Hamude a revenit in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a fost intampinat si ce marturisiri a facut tanarul! S-a intors pentru cineva anume sau pentru a-si cauta in continuare jumatatea!

citeste continuarea pe capital.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.