Horoscop 13 ianuarie 2020. Zodia care primeste o lovitura grea de la viata

Autor: L.S.
Actualizat: 29 nov 2020, 00:45

Horoscopul zilei iti arata ce ti-au rezervat astrele. Profesorul Radu Stefanescu a realizat horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 13 ianuarie 2020. Zodia BERBEC

Dimineaţa trebuie (şi reuşeşti) să-ţi stăpâneşti furia şi agresivitatea în faţa prostiei şi a relei voinţe. Primeşti un premiu pentru atitudinea pozitivă: o veste bună, poate mai pe seară. Unii dintre funcţionarii de la stat, în special de la ghişee, se pare că sunt aleşi după un singur criteriu: cât de sadici pot să fie cu populaţia. Astăzi ai neşansă să dai peste dobitocul şef, cu un Oscar la mâncat zilele fripte ale oamenilor.

Nu lua şi nu da bani cu împrumut, speculaţiile financiare nu sunt bine aspectate. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Mai pe seară trebuie să-ţi respecţi promisiunile făcute mai înainte.

Horoscop 13 ianuarie 2020. Zodia TAUR

Astăzi poţi aborda domeniul material, situaţiile urgente, problemele cotidiene. Lasă cumpărăturile mai mari pentru perioada de solduri, de discounturi, perioadă care începe, cam zilele astea.

O zi în care configuraţia astrologică îţi aduce noroc bun. Mai în toate domeniile. Dar este bine să ţii cont şi de sfaturile prietenilor şi ale membrilor familiei, aşa, pentru popularitate. Carisma ta este la maximum, aşa că poţi avea rezultate favorabile in tot ceea ce inseamna convingere şi cucerire.

Citeste si: Horoscop februarie 2020. Schimbari majore pentru mai multe zodii: comunicarea si activitatea profesionala sunt in prim plan

Citeste si: Horoscop Complet 2020 – Incep 12 ani buni pentru cateva zodii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 13 ianuarie 2020. Zodia GEMENI

Trebuie să filtrezi prin raţiune informaţiile care te asalteaza astăzi. Majoritatea nu te interesează, uită-le! False sau trunchiate, unele date te pot face să iei decizii greşite, atenţie! Este momentul unor discuţii. Discuţii plăcute, sau nu, dar chiar necesare. Din când in când trebuie reinventata arta amorului, iar discuţia este primul pas. Evita nerăbdarea şi graba, mai ales dimineaţa când munceşti.

Trebuie să faci mai mult efort în ceea ce priveşte colaborarea, spiritul de echipă. Ai ocazia să faci o gafă. Mică. Totul se rezolvă bine, din fericire.

Horoscop 13 ianuarie 2020. Zodia RAC

Ambianţa zilei de astăzi este plăcută şi relativ liniştită. Nu te grăbi, nu fii nerăbdător, toate se întâmplă la timpul lor. Nu există urgenţe absolute, decât la spitalul de urgenţă! Domeniul favorizat este cel sentimental, aşa că uită-te bine, poate întâlneşti pe cineva, cumva, undeva.

Pe seară poate la un film nou. Revin nişte proiecte sau idei din trecutul mai mult sau mai putin indepartat. Alianţele sunt bune daca poţi să le controlezi în mod eficient. Nu forţa şi nu lua hotărîri importante mai ales în ceea ce înseamnă afaceri cu active sau imobiliare. Este timpul replierii, al prudenţei: mare atenţie la incidente sau chiar accidente, sub cerul liber sau în trafic.

Horoscop 13 ianuarie 2020. Zodia LEU

Dedică ziua lucrurilor obişnuite cunoscând faptul că domeniul relaţiilor umane este avntajat. Poţi cere unele favoruri. Dar, să nu te aştepţi la o mărire de salariu sau altceva legat de bani! Noi reguli, noi obiceiuri ti se strecoara in casa si vor sa patrunda si in sufletul tau. Tu asculta vocea pământului, şoaptele moşilor şi stramoşilor. Acceptă numai ce-ţi convine… nu tot ce este nou este şi mai bun. La serviciu, la muncă, eşti înclinat să dai sfaturi anturajului. Trebuie să controlozi fluxul gândirii ca să fii logic şi concis. Numai aşa poţi fi de ajutor.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Horoscop dragoste: zodiile care se despart in 2020

Citeste si: Horoscop februarie 2020: O perioada plina de schimbari SEMNIFICATIVE! Nativul care isi schimba DESTINUL in februarie

 

Taguri:

Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!