Horoscop 16.12.2019. Zodia care are mari probleme astazi. Sfat: Nu te baza pe intuiție

Autor: L.S.
Actualizat: 16 dec 2021, 00:00

Horoscop 16.12.2019. Cei care se află în această zodie vor remarca că toate problemele din viaţa lor sunt cauzate de... alţii! Află ce îți rezervă astrele potrivit horoscopul oferit de profesorul Radu Ștefănescu

Horoscop 16.12.2019. Zodia BERBEC

Lumea, la serviciu, are încredere în tine. Astăzi, stelele indică o disponibilitate de a ieşi din cotidian, de a face şi încerca lucruri noi. Toate drumurile îţi sunt deschise! Promovează-ţi interesele cu îndrăzneală – stelele îţi sunt favorabile, în afaceri. Surprize plăcute. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Filosofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai bună.

Horoscop 16.12.2019. Zodia TAUR

Dimineaţa este densă, dar ai perspectiva terminării lucrurilor până la vacanța de Crăciun. Intuiţia, instinctul, prima impresie sunt avantajate astăzi. Dă curs acestor impulsuri ilogice şi poţi avea surprize plăcute. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii sau fişiere electronice. Nu te implica în proiecte, sau în cauze pierdute, evident, de la început.

Citeste si: Horoscop saptamana 16-22 decembrie 2019. Romantismul pluteste in aer

Citeste si: HOROSCOP. Semne zodiacale care cred în teoria conspirației

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 16.12.2019. Zodia GEMENI

Ai nevoie de aprobarea şi încurajarea celor din jurul tău. Ai o componentă de actor, în caracterul zodiacal şi aplauzele şi laudele îţi sunt necesare ca să faci efort, sau să progresezi! Astăzi trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă. Puţină iscusinţă, chiar şiretenie, nu strică, pentru rezolvarea favorabilă a problemelor de astăzi.

Horoscop 16.12.2019. Zodia RAC

Cu timpul, totul trece! Eşti în rezonanţă cu acest adevăr filosofic. Şi îţi faci din asta şi o scuză. Îţi este greu să rezolvi unele probleme de serviciu şi aştepţi să treacă timpul… Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect. Dar aşteaptă momentul favorabil, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază!

Horoscop 16.12.2019. Zodia LEU

Nimic nu pare să te deranjeze, nici prostia, nici agresivitatea. Serenitatea ta zen se bazează pe faptul că prietenii de la serviciu sunt aproape de tine şi îţi oferă dovezi constante de sprijin și ajutor colegial. La locul de muncă dai dovadă de o autoritate şi duritate care nu sunt pe gustul tuturor. Dar câte bordeie, atâtea obiceiuri… nu te lăsa impresionat şi continuă.

Ai dreptate!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Horoscop iubire. Zodii care sunt dispuse să riște tot pentru dragoste

Citeste si: Culoarea anului 2020- elegantă prin simplitate, denotă încredere şi profunzime

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.