Horoscop iubire. Zodii care sunt dispuse să riște tot pentru dragoste

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 26 nov 2020, 18:20
Horoscop iubire. Zodii care sunt dispuse să riște tot pentru dragoste

Horoscop iubire. Fiecare om abordează iubirea în mod diferit. Atunci când unii sunt atenți când vine vorba de sentimentele pe care le au și nu vor să ofere mai mult de teamă să nu fie răniți, alții sunt gata să se sacrifice din iubire.

 

Horoscop iubire. Top zodii care sunt dispuse să riște din dragoste

Horoscop iubire- Taur

Nativii din zodia Taur sunt foarte încăpățânați. Răbdarea și perseverența de care dau dovadă îi fac deosebit de delicați, mai ales atunci când vine vorba de viața de cuplu. Taurul este extrem de loial.

Citeste si: Horoscop chinezesc decembrie 2019. Mesajul intelept pentru fiecare zodie

Citeste si: Top 3 zodii care îşi vor petrece Revelionul singure! Nativii care se despart la finalul anului

Citeste si: Horoscop financiar 2020. Zodia care va avea bani cu sacul si zodia care va pierde tot ce a agonisit

Horoscop iubire- Rac

Nativul din Rac este deosebit de sensibil și nu se teme să fie vulnerabil în fața persoanei iubite.

Racilor le place să-și expună sentimentele și să facă partenerul de cuplu să se simtă iubit.

Horoscop iubire- Scorpion

Scorpionii sunt deosebit se pasionali, iar atunci când simt o conexiune romantică cu cineva aceștia se dedică 100%. Deși simt totul extrem de intens, nativii din Scorpion sunt loiali, onești, iar integritatea este foarte importantă pentru ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop chinezesc decembrie 2019. Mesajul intelept pentru fiecare zodie

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta in LUNA DECEMBRIE 2019.

Zodiac chinezesc LUNAR DECEMBRIE 2019 Sobolan

Incepe un nou ciclu de 12 luni pentru tine. Pregateste-te sa lasi trecutul in urma si sa te gandesti la prezent si viitor. Apar oportunitati in cariera. Nu este exclus sa iti gasesti alt job sau sa fii promovat.

Vei avea o responsabilitate mai mare, insa si veniturile cresc.

In amor, te bucuri de o charisma puternica. Magnetismul tau atrage oameni in jur, iar eclipsa solara din 25 decembrie poate fi semnalul ca esti pregatit pentru o noua relatie. Daca ai deja partener, poate ca a venit vremea sa oficializati totul in fata prietenilor si rudelor.

Zodiac chinezesc LUNA DECEMBRIE 2019 Bivol

Se anunta o perioada intensa pentru tine, mai ales intre Craciun si Anul nou. Esti pregatit sa-ti iei viata in maini si sa ai un inceput proaspat in 2020. Pana atunci, te pregatesti sa inchizi un ciclu lunar personal de 12 luni si ai nevoie de mai mult timp pentru tine ca sa reflectezi asupra ceea ce s-a petrecut si asupra ceea ce iti doresti sa se intampla in viitor.

In plan amoros, luna decembrie se anunta bogata in evenimente intime ce vor contribui la crearea unor amintiri extraordinare. Se anunta activitti sociale care te vor incarca cu energie pozitiva. Daca esti singur, iti poti gasi dragostea la una din petrecerile caritabile la care vei participa. Noteaza data de 10 decembrie in calendar. Ceva maret urmeaza sa se intample.

Citeste si: Horoscop dragoste decembrie 2019. Zodia care se indragosteste de sarbatori si petrece o iarna ca in povesti

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Zodiile care stralucesc si au totul: bani, dragoste si succes

Zodiac chinezesc LUNAR DECEMBRIE 2019 Tigru

Luna decembrie se anunta activa si competitive din punct de vedere profesional. Este posibil sa redescoperi pasiuni, hobby-uri din trecut, care sa-ti aduca zambetul pe buze si sa te relaxeze. Te simti energic si, totusi, putin nostalgic dupa ceva din trecut.

In amor, Venus iti lumineaza calea si iti aduce oportunitati noi in dragoste sau prietenie. Daca esti in cautarea jumatatii, foloseste-te de aceasta energie pentru a atrage oameni interesanti in jurul tau. Luna plina din 11 decembrie iti da aripi. Profita la maximum de aceasta perioada pozitiva.

Zodiac chinezesc LUNA DECEMBRIE 2019 Iepure

Exista energii care te atrag in zona profesionala. Esti competitiv si aventuros. Incearca, insa, sa gasesti un echilibru intre viata profesionala si cea romantica. Lasa timp si pentru distractie. Nu este exclus sa faci un progres semnificativ din punct de vedere financiar, ceea ce te va indemna spre un pas inainte in relatia de cuplu. Poate sa te muti impreuna cu partenerul actual sau chiar sa oficializati relatia. Lucrurile devin intense dupa 12 decembrie. Iar eclipsa solara din 25 decembrie iti aduce si mai mult suport in viata romantica.

Zodiac chinezesc LUNAR DECEMBRIE 2019 Dragon

Desi nu iti mai faci griji cu banii, cum s-a petrecut luna trecuta, tot te gandesti la cum sa-ti cresti puterea financiara. Incearca sa fii mai aventuros si mai compativ, in special dupa 26 decembrie.

Ai grija si la capitolul sanatate pentru minte, corp si suflet. Poti incepe un regim alimentar sau sa incerci sa faci meditatii. Iti vei mari astfel nivelul de energie. Daca esti singur, accepta toate invitatiile pe care le primesti. Nu se stie cand poti intalni pe cineva special. Se anunta o puternica revelatie dupa 25 decembrie. Fii deschis pentru toate oportunitatile amoroase care iti apar in cale. Nu este exclus ca cineva din trecutul tau sa iti reapara la usa.