Horoscop 18 decembrie 2019. Zodia care varsa astazi lacrimi amare

Autor: L.S.
Actualizat: 18 dec 2019, 10:00

Horoscopul zilei de 18 decembrie iti arata ce ti-ay rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop 18 decembrie 2019. Zodia Berbec

Nu mai vasli impotriva curentului, ci mai degraba gaseste-ti coechipieri alaturi de care sa gasiti strategii eficiente! Astazi cu siguranta este despre grupuri, despre rolul important pe care il are echipa din care faci parte si despre a nu te mai impotrivi sa rezolvi intotdeauna totul de unul singur.

Horoscop 18 decembrie 2019. Zodia Taur

Astrele te indeamna sa petreci, sa te distrezi azi, sa ai parte de activitati care implica oamenii.

Astazi este despre a socializa, de aceea nu rata intalnirile cu prietenii, vizitele rudelor sau oportunitatile de a participa la anumite evenimente.

Citeste si: Horoscop saptamana 16-22 decembrie 2019. Romantismul pluteste in aer

Citeste si: Horoscop ianuarie 2020. Zodiile care se bucura cu adevarat de un nou inceput

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 18 decembrie 2019. Zodia Gemeni

Semnul tau zodiacal se afla in sfera valorilor personale. Este ziua in care faptele bune vor fi cele care iti vor aduce sentimentul de bucurie astazi, de aceea este foarte posibil sa te implici astazi in tot felul de activitati de intrajutorare, de sprijin, de voluntariat sau actiuni caritabile.

Horoscop 18 decembrie 2019. Zodia Rac

Dimineata nu esti in cea mai buna forma a ta si s-ar putea sa pari un pic mai morocanos. Mai bine te-ai concentra astazi pe copii, pe familie, pe o excursie, de activitati distractive, pe o iesire cu cei dragi. Vei cauta acel imbold sau motiv care sa-ti ridice tonusul, dispozitia, starea, nivelul tau energie.

Horoscop 18 decembrie 2019. Zodia Leu

Cuvintele cheie pentru aceasta zi: curaj, perseverenta, determinare, motivatie. A venit timpul sa inveti sa pui in aplicare cunostintele pe care le-ai acumulat pana acum, precum si abilitatile insusite, iar pentru dorinte sa muncesti mai mult si chiar sa-ti asumi niste riscuri.

citeste continuarea pe superbebe.ro

Citeste si: Horoscop financiar 2020. Zodia care va avea bani cu sacul si zodia care va pierde tot ce a agonisit

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Zodiile care stralucesc si au totul: bani, dragoste si succes

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.