Horoscop 20 ianuarie 2020. Zodia care trebuie sa evite conflictele

Autor: L.S.
Actualizat: 20 ian 2020, 08:42

Horoscop Radu Ștefănescu, 20 ianuarie. Ce mai tristă zi de luni din an! O zodie trebuie să evite conflictele

Horoscop 20 ianuarie 2020. Zodia BERBEC

Uneori situaţiile se rezolvă de la sine pentru că timpul găseşte cele mai bune soluţii și ziua de astăzi este un exemplu bun! Dimineaţa, la serviciu, la muncă, dacă nu poţi rezolva ceva, amână! Sigur, dacă depinde de tine şi nu este ceva obligatoriu. Dacă este cazul, cere un sfat de la un coleg senior, care nu mai are chef de mișto și așteaptă doar să iasă le pensie și să dea sfaturi bune, așa spun Jupiter și Saturn.

Horoscop 20 ianuarie 2020. Zodia TAUR

Dacă lucrezi în sfera tehnologiilor de vârf, fii atent! Conjunctura astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Astăzi, de luni, nu lua și nu da bani cu împrumut, este o zi nefavorabilă, nu exagera cu cheltuielile și cumpărăturile. Cucerește-ți independența profesională, obține mai multe grade de libertate, așa poți să rezolvi mai repede și mai bine proiectele firmei și ale tale.

Citeste si: Horoscop dragoste: zodiile care se despart in 2020

Citeste si: Horoscop Complet 2020 – Incep 12 ani buni pentru cateva zodii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 20 ianuarie 2020. Zodia GEMENI

Promisiunea succesului îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit astăzi pentru o activitate obişnuită, veştile de ultimă oră îţi oferă motivele pentru un efort sporit, mai toată ziua! Este o săptămână scurtă, toată lumea se pregătește de mica vacanță de Ziua Unirii, vezi cum te organizezi.

Horoscop 20 ianuarie 2020. Zodia RAC

Nu fii comod, dă-ţi silinţa, ai o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii colegilor de serviciu.

În registrul benefic, desigur. Profită de prilej şi pune la punct unele probleme de comunicare. Mercur, din Vărsător, încurcă lucrurile, dar tu o să le descurci pentru că ”nu mor caii, când vor câinii!”

Horoscop 20 ianuarie 2020. Zodia LEU

Coordonatele zilei de azi trebuie să fie fermitatea şi politeţea, la serviciu, acasă, sau în familie. Nu ceda uşor, ai dreptate şi stelele ştiu acest lucru.

Fă-i să ştie şi pe cei din jur, dar cu blândețe, ești tu regele junglei de beton, dar un rege este mărinimos! Lasă personalitatea ta solară să strălucească!

citeste mai mult pe capital.ro

Citeste si: Horoscop saptamana 20- 26 ianuarie 2020. Se anunta pasiuni si romantism pentru mai multe zodii

Citeste si: Horoscop sanatate 2020. Zodiile care vor avea parte de vindecari miraculoase

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!