Horoscop 22 august 2019. Criza majora pentru o zodie

Autor: L.S.
Actualizat: 14 nov 2020, 19:15

Horoscop 22 august 2019. Duci lipsă de bani. Această zodie se află într-o criză majoră.

Profesorul Radu Ștefănescu vine cu vești mai puțin bune pentru majoritatea nativilor.

Horoscop 22 august 2019 BERBEC

Se pare că totul se desfăşoară după dorinţa ta, e o minune! Dar tot mai ai o doză de anxietate pe care nu o poţi stăpâni. Decepţiile trecute te împiedică să fii foarte optimist. Nu te teme! Profita si gaseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu mai face atatea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa.

Stelele spun sa dai dovada de bun-simt şi modestie! Măcar astăzi, când îţi merge aşa de bine!

Horoscop 22 august 2019 TAUR

Perioada este favorabilă, mai puţin în adaptarea termică. Atenţie la căldură, la Soare, îmbracă-te corespunzător şi totul o să fie normal! Prudenţă în relaţiile de serviciu cu şefii! Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea capricioasă şi vremurile aiurea ţi se par probleme infinit mai grave decât micile lor intrigi.

Nu te grăbi să tragi concluziile care se impun, partenerul tău practica un „joc secund” aşa incât trebuie să vezi în spatele vorbelor şi în umbra celor afişate…

Horoscop 22 august 2019 GEMENI

Astăzi nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce aveai de gând să faci, urmează-ţi planurile ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Continuă cu tenacitate şi voinţă pe drumul ales de tine.

Nu ai timp pentru tristeţi existenţiale, scutura-te si imbarbatează-te singur. Astăzi ai nevoie de mult optimism pentru rezolvarea treburile tale cotidiene. Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea in decizii pe care trebuie sa o arăţi anturajului. Uneori este bine sa fii mai putin comunicativ şi doar să asculţi, iar astăzi este una dintre acele zile. Poţi afla o multime de noutăţi nebănuite, care iţi pot fi de folos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 22 august 2019 RAC

Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare ca să anulezi influenţa unor temeri şi a unor griji.

Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la cele necesare, dar nici nu fii zgârcit! Dar, totuşi, ai configuraţii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, în general. Poţi să cumperi ceva care îţi place şi să fie şi relativ ieftin. O zi de joi aproape bună, cu unele aspecte favorabile, ceea ce poate insemna chiar încercarea de rezolvare a unei situatii financiare care te puneau pe ganduri. Cu Luna, patroana ta, în scădere, dar încă bine luminată, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau situaţii de natură feminină.

Horoscop 22 august 2019 LEU

Trebuie să pui la punct unele probleme tehnice legate de munca ta. Nicio configuraţie negativă şi nicio grijă importantă. Este una din zilele acelea când eşti zâmbitor, liniştit şi optimist. Sezi si cugeta, spune o veche zicala, din Ardeal, care astazi ti se potriveste perfect. Ia mai multe informatii si abia atunci poti lua o decizie buna! Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Sigur că o să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, iar astăzi îţi faci planuri utopice pentru restul săptămânii, pe care ştii de acum că nu o să le respecţi… O informaţie de la nişte prieteni adevăraţi te poate pune pe pista cea bună, în cele din urmă.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: “Imi place dansul” va avea marea premiera sambata, 31 august, de la ora 20:00!

Citeste si: Meghan Markle poarta extensii de par? Imaginile care au dat de banuit

Citeste si: Tu ai asa ceva in frigider? Scoate-le cat mai curand: te poti imbolnavi grav

 

Taguri:

Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!