Horoscop, 28 august. Zodia care trebuie să fie atentă la bani

Autor: L.S.
Actualizat: 16 nov 2020, 20:55

Horoscop, 28 august. Acești nativi nu sunt norococoși și riscă, dacă nu sunt atenți, să facă gafe regretabile şi cheltuieli extravagante.

Profesorul Radu Ștefănescu vine cu informații noi pentru toate zodiile.

Horoscop, 28 august. Zodia BERBEC

Nu amâna, nu tergiversa. Nu te pierde în labirintul analizelor şi al întrebărilor. Oare, faci bine ceea ce faci, este în interesul tău? O să vezi mai târziu rezultatele, acum acţionează! Astăzi, plictiseala şi nervozitatea poat fi alungate şi prin cumpărături. Sau macar printr-o activitate ce mimează cumparaturile, dacă nu ai bani suficienţi.

Sfârsitul lunii august este apoteotic, cu toţi Berbecii convertiţi la noua religie a cumpăratului, dar nu cu orice preţ. S-ar pute să fie catarsisul de care ai nevoie în lumea asta, uneori, adică deseori anapoda.

Horoscop, 28 august. Zodia TAUR

Astăzi eşti avantajat! Ai un spirit electric şi un fizic magnetic. Dar nu îţi foloseşte prea mult la serviciu unde te loveşti de aceleaşi probleme.

În schimb eşti inspirat în domeniul financiar! Noi reguli, noi obiceiuri ţi se strecoară în casă și vor să pătrunda și în sufletul tău. Tu asculta vocea pământului, şoaptele moşilor şi stramoşilor. Acceptă numai ce-ți convine… nu tot ce este nou este şi mai bun! La serviciu, la muncă, eşti înclinat să dai sfaturi anturajului. Trebuie să controlezi fluxul gândirii ca să fii logic şi concis. Numai aşa poţi fi de ajutor.

Horoscop, 28 august. Zodia GEMENI

Trebuie să dai dovadă de iscusinţă şi chiar de viclenie. Modul tău de abordare de astăzi nu este nici indicat, nici de succes. Eşti prea direct, prea ironic şi criticile tale nu motivează. Cu toate ca şi tu suferi din aceleași motive, iți arăți compasiunea și îți oferi sprijinul unei persoane din anturajul tau. Nu exagera, însă, uneori sprijinul este primit cu recunoștiinta şi nu trebuie să insişti! Investești sentimente şi timp în relaţii de afaceri şi în dragoste.

Magnetismul personal este în creştere. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută sau de veştile de la televizor. Aşa sunt ei, nu se pot vindeca! Nu-ţi lăsa interesele personale pentru mai târziu, în favoarea prietenilor sau rudelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop, 28 august. Zodia RAC

Zi favorabilă în abordarea unor probleme urgente. Implică-te, sunt din domeniul profesional, dar evită să exagerezi, pentru că rezolvarea unor situaţii nu intră în competenţele tale. Evită imprumuturile de bani, nu risca cheltuind mai mult decât trebuie, în această perioadă nu eşti şi norocos. Totuşi o veste bună, sau o surpriză plăcută din partea anturajului apropiat. Stelele arată că nativii din Rac sunt înclinaţi să-şi depăşească limitele profesionale, condiţia socială şi situaţia financiară.

Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe regretabile şi cheltuieli extravagante şi nu prea ai de unde…

Horoscop, 28 august. Zodia LEU

Evită mişcările bruşte, la propriu şi figurat. Astăzi poţi conta pe intuiţia ta, te duce în direcţia bună. Fii mai atent, cu picioarele pe pământ şi încearcă să fii mai pragmatic, mai realist! Vine soarele şi pentru tine daca eşti cumpătat şi faci provizii de răbdare. Cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineaţa. Banii şi veniturile, în general, sunt bine aspectate, încasările pe care le aştepţi vor veni, totuşi, este adevărat că nu la valoarea pe care o speri. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. Inițiative care astăzi se ilustreaza prin absenţă – nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: De abia a născut, dar Anca Serea se gândește deja la al șaptelea copil. Ce spune vedeta e extrem de emoționant!

Citeste si: Cum arata Ella, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", la scurt timp de la plecarea din emsiune! Iata cum a fost surprinsa frumoasa bruneta!

Citeste si: Preşedintele Iohannis, anunţă că mâine face o declaraţie despre criza politică- VIDEO

 

Taguri: