Horoscop 29 august 2019. Evita schimbarile radicale! Astazi este bine sa ne axam pe comunicare si colaborare

Autor: L.S.
Actualizat: 16 nov 2020, 22:05

Horoscop 29 august 2019. Acești nativi trebuie să colaboreze şi să comunice mai mult, dar mai ales să evite decizile radicale.

Profesorul Radu Ștefănescu spune ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de joi potrivit horoscopului zilnic.

Horoscop 29 august 2019 BERBEC

Evită activităţile care nu sunt absolut necesare. Puţină pauză nu strică, pentru ca repaosul are şi el virtuţile lui. Zi favorabilă corespondenţei, scrie, vorbeşte, socializează, comunică! Ca să fie totul simetric, în echilibru, astăzi te enerveză atitudinea infantilă şi capriciile cuiva din anturaj. Pe plan financiar sunt nişte oferte seducătoare care te-au cam ameţit de cap – nu trebuie să le dai curs! Nu lua decizii sub imperiul momentului, a dorinţei iraţionale.

Pe plan emoţional, contrar reticenţelor tale, ai o gama largă, pastelată, de trăiri şi sentimente puternice.

Horoscop 29 august 2019 TAUR

O veste bună sau profitabilă. Una din zilele favorabile pregătirii unor proiecte. Poziţia lui Venus, protectoarea zodiei, a lui Marte şi a Lunii indică succes şi pe plan sentimental. Selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi, mai ales în domeniul social.

Pe plan sentimental, astăzi, ziua lui Jupiter, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental. Talentele de diplomat, pe care poţi să le foloseşti astăzi cu succes, te ajută, pe seară, să te simţi bine şi echilibrat.

Horoscop 29 august 2019 GEMENI

Evită disensiunile cu partenerii de afaceri, cu cei din jur, în general şi transformă-le în propuneri de afaceri şi proiecte pentru viitor.

Eşti maestru la vorbe, trebuie să reuşeşti! Zi favorabilă corespondenţei, scrie e-mail-uri, poate demodatele scrisori şi ilustrate, socializează pe net, vorbeşte cu cei dragi, cu cei din jurul tău, comunică, în general. Acea parte excesivă din natura zodiei se ilustrează astăzi din plin. Trebuie să îţi măsori cuvintele şi să te stăpâneşti cât poţi. Pe de altă parte viaţa ta particulară te oboseşte mai mult decât crezi. Evită tensiunile şi conflictele printr-o atitudine prudentă şi zâmbitoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 29 august 2019 RAC

Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet.

Tăcerea este mai importantă uneori decât un discurs elocvent, absenţa înseamnă dezaprobare. Dimineaţa, la orele de program, te concentrezi greu la munca ta. Visurile îţi par mai importante şi este dificil să te reîntorci la realitatea cotidiană şi monotonă. Este momentul să te ocupi de imaginea ta profesională, de „legenda” pe care trebuie să o construieşti. Foloseşte acestă zi când imaginaţia îţi zburdă ca să profiţi şi să obţii ceva practic.
Pe plan sentimental, contrar obiceiului tău defensiv, astăzi eşti foarte curajos, chiar îndrăzneţ.

Horoscop 29 august 2019 LEU

Lasă lucrurile să se petreacă natural, de la sine. Nu interveni, nici măcar cu un sfat. Cu un zâmbet, da! Astăzi este una dintre zilele acelea când intervenţia ta strică mai mult decât ajută. Nu lua decizii importante. La serviciu, birou, fabrică, magazin, în fine, pe unde îţi petreci jumătate din zi şi uneori chiar toată ziua, astăzi trebuie să joci rolul de „mama răniţilor”. Se fac restructurări, s-au încurcat lucrurile, necazuri, probleme care îngrijorează personalul. Nu uita că şi tu eşti în aceiaşi situaţie. Pe tine cine te alină, cine îţi bandajează sufletul? Gândeşte-te şi la tine şi odihneşte-te. Relaxeză-te seara, poate la un film bun, poate la un concert, poate cu o carte bună. Pregăteşte-te pentru viitor!

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Livian, criza de gelozie! "Ar trebui sa ii fie rusine!" Afla cum va reactiona concurentul la apropierile tandre dintre Bianca si Mocanu, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Citeste si: Andreea Mantea a facut anuntul despre Turcu! Concurentul nu a respectat termenul de revenire acordat in editia de luni! Iata ce sanctiune a primit tanarul!

Citeste si: O noua concurenta in casa "Puterea dragostei"? Iata cum au reactionat fetele cand si-au vazut noua rivala!

Citeste si: O noua concurenta in casa "Puterea dragostei"? Iata cum au reactionat fetele cand si-au vazut noua rivala!

 

 

Taguri: