Horoscop 4 octombrie. Astazi este vinerea neagra pentru o zodie

Autor: L.S.
Actualizat: 04 oct 2021, 00:00

Horoscop 4 octombrie. Astazi este vinerea neagra pentru o zodie. Trebuie să stai liniştit, anunță profesorul Radu Ștefănescu în exclusivitate pentru capital.

Horoscop 4 octombrie. Astazi este vinerea neagra pentru o zodie. BERBEC

Este o zi indicată să ieşi din rutina ta cotidiană deoarece creativitatea şi ideile noi, productive, sunt favorizate astăzi, mai ales în cursul dimineţii. Totuşi, menajează-ţi forţele! Noi relaţii la orizont. Poate cea mai favorabilă zi a săptămînii. Cheltuielile făcute astăzi le vei numi mai tîrziu investiţii inspirate. Te bucuri de o abilitate specială fiind şi cu intuiţia şi carisma personală bine aspectate.

Femeile revin din nou pe primul plan, de orice sex şi orientare sexuală ai fi – sau este vorba de ceva feminin, în orice caz. Sau/şi o rugăminte a unei femei – este bine să-i dai curs şi să ajuţi atâta cât poţi!

Citeste si: Horoscop bani si succes saptamana 30 septembrie- 6 octombrie 2019

Citeste si: Horoscop OCTOMBRIE 2019: dragoste, bani, sanatate, cariera pentru fiecare ZODIE

Horoscop 4 octombrie.TAUR

Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte în jurul tău. Astăzi sunt posibile probleme în familie, sau cu prietenii. Sfatul stelelor este să te grăbeşti încet, să clarifici cu umor şi calm! O zi cam dubioasă, supraveghează cu atenţie cheltuielile. Nu lua decizii importante. Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii. Problemele personale nu sunt bine aspectate.

Nu aborda subiecte controversate, mai ales cu cei dragi. Astăzi nu te grăbi, nu te enerva, nu lua decizii importante. Zâmbeşte, nu vorbi mult, ascultă şi lucrurile se pot aranja de la sine. Dacă conduci maşina, nu sunt probleme, pentru majoritatea nativilor. Evită, însă, căderea serii!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 4 octombrie. GEMENI

În cursul dimineţii, la serviciu, nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri negative, pentru orice amănunt. Zâmbeşte şi clarifică situaţia cu umor şi bună credinţă! Nu pleca la drum lung! Astăzi ai o zi cam monotonă şi de aceea lipsită de nerv. Ziua este, totusi, densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva.

Astăzi este o zi de asteptare si relaxare sfârșitul săptămânii de lucru. Ai, în sfîrşit, feed back-ul acţiunilor tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aşteptai din domeniul relaţiilor de afaceri si sociale şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp.

Horoscop 4 octombrie. RAC

Te ilustrezi ca plin de energie, străluceşti, în cercul prietenilor! Astăzi ai ideile foarte clare, aşa încât încerci să le aplici, atât în domeniul profesional, cât şi în cel sentimental.

Încă o dată ziua este favorabilă, dar atenţie la proiectele pe termen foarte lung care nu sunt bine aspectate, aşa că nu te omorî degeaba pentru o cauză deja pierdută. Mai aşteaptă! Nu te enerva, este prima măsură necesară! Evită disensiunile cu partenerii de afaceri, sau de pat şi transformă-le nemulţumirea în propuneri de afaceri pentru viitor. Dacă ştii să spui minciunele frumoase și ingenioase! Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Nu da curs invitaţiei ci spune că eşti ocupat şi reprogrameză. După amiază ai, totuşi, de rezolvat nişte situaţii apărute, aproape pe neaşteptate!

Horoscop 4 octombrie. LEU

Eşti într-o dispoziţie bună, eşti motivat şi într-o formă fizică satisfăcătoare. Ai spor la muncă! Se apropie sezonul rece, iarna şi se pare că ţi-ai fixat un termen, pe care vrei să-l respecţi! Pe plan emoţional, în amor tăcerea este mai importantă uneori decât un discurs elocvent. O zi obositoare pe total, dar până la urmă foarte plăcută. Nu ai ce să-ţi reproşezi! Seară deosebită în compania celor dragi. Configuraţia celestă arată şi o întărire a voinţei proprii şi faptul că aştepţi sau urmăreşti dezvoltarea unei situaţii. În general favorabilă. Trebuie doar să-ţi manifesti interesul, cu o fermitate nedisimulată.

citeste continuarea pe capital

Citeste si: Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! Luna Recoltei va influenta zodiile pana la sfarsitul anului

Citeste si: Horoscop chinezesc octombrie 2019. Multe zodii trec de la agonie la extaz

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.