Horoscop 8 octombrie 2019. O zi cu multe necazuri pentru o zodie

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 00:00

Horoscop 8 octombrie 2019. Aceasta este zodia cu mari probleme! Profesorul Radu Ștefănescu prezintă pentru capital.ro. ceea ce ne pregătesc astrele astăzi.

Horoscop 8 octombrie 2019 BERBEC

O zi de marţi favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, se poate să nu ai niciun necaz. O situaţie din familie te preocupă, dar azi poţi lucra la rezolvarea ei. În această zi de marţi fiecare îşi dă, static, cu părerea, tu mizezi pe acţiune. Însă, trebuie să găseşti un echilibru bun între mişcare şi repaos. Nu te încrede în primul venit, verifică! Sfatul stelelor e să-ţi oferi o pauză, nu te îngriji de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngriji de ale sale.

Cel puţin aşa se spune la Scriptură. O zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare.

Horoscop 8 octombrie 2019 TAUR

Nu te înşela singur, nu-ţi face planuri grandioase, care vor fi anulate mai târziu de realitate. Adevarul e făcut de cei puternici, iar istoria este scrisă de învingători. Fii printre ei! Azi, la serviciu, la muncă, respecţi o disciplină autoimpusă şi faci unele progrese.

O convorbire la mobil poate să-ţi facă probleme, dar nu te enerva degeaba: „ce e val, ca valul trece!” Domeniul sentimental e avantajat, în sensul unor trăiri, simţăminte noi, dar şi oameni şi locuri pe care nu le-ai mai văzut, poate prieteni vechi, colegi de şcoală, camarazi din trecut. Dimineaţa zilei este foarte dinamică, perioadă în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei noi.

Citeste si: Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! Luna Recoltei va influenta zodiile pana la sfarsitul anului

Citeste si: Horoscop chinezesc octombrie 2019. Multe zodii trec de la agonie la extaz

Citeste si: Horoscop OCTOMBRIE 2019: dragoste, bani, sanatate, cariera pentru fiecare ZODIE

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 8 octombrie 2019 GEMENI

Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întâlnirile decisive! Este o zi în care trebuie să fii atent şi prudent. Nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… vezi-ţi de treburile tale! Se apropie vremea rece, trebuie să te pregăteşti bine pentru toamnă! Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine.

Pare o aprobare, sau o soluţie de drept. Din nou o zi mediocră, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli.

Horoscop 8 octombrie 2019 RAC

Zodiacul benefic, cu Luna favorabilă, creează condiţiile să speri în rezolvarea problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să vrei să le rezolvi acum! Eşti tare vocal şi insistent.

Solo, îţi plângi de milă că nu găseşti pe nimeni care să te înţeleagă, iar duo protestezi la fel de tare că eşti doar o remorcă şi că nu iei tu deciziile! Zodia guvernată de Lună are astăzi o zi bună pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze. Realitatea de azi este cam vulgara, oamenii cam rudimentari, aşa că trebuie sa dai dovada de exigenţă în alegerea anturajului, mai ales cu cine ieşi în oraş în seara asta.

Horoscop 8 octombrie 2019 LEU

Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc să se folosescă de tine. Ca bancomat. Tăcerea este de aur… dar şi o vorbă bună, spusă la momentul potrivit, este de platină! Astăzi nu-ţi lipsesc argumentele şi strategiile ca să-ţi aperi poziţia şi veniturile, dar nu te enerva! S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Daca este vorba de treburi casnice nu te speti, pune-i pe toţi la treaba! Mercur, relativ bine aspectat, te ajută să-ţi focalizezi atenţia către o lista de prioritaţi şi să comunici decent fiecăruia ce are de făcut, ca să nu se mai intre în obişnuita criză de timp.

citeste continuarea pe capital

Citeste si: Sex horoscop: Află zonele erogene ale fiecărei zodii

Citeste si: 2020. Probabil cel mai exact HOROSCOP. Ce ti-au rezervat astrele pentru anul urmator

Citeste si: Astrolove- Asa cuceresti definitiv un barbat, in functie de zodia lui