Horoscop - Luna Plina 14 octombrie aduce mari schimbari, care ne vor influenta pana in 2020

Author: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 15:30

Horoscop - Luna Plina din 14 octombrie aduce schimbari majore pentru toate zodiile. Atentie insa, deciziile luate in acesata perioada vor avea repercursiuni pana in 2020

Horoscop- Luna Plina 14 octombrie Berbec

Luna Plină din 14 octombrie cade în Berbec și e o conjunctură perfectă din punct de vedere astrologic, inducând armonia ideală. Ceva extrem de important pentru nativi se va împlini sub razele acestei Luni Pline. Sub lumina ei, vor străluci viața de acasă, familia și chestiunile legate de copii, precum o sarcină și/sau relația romantică a Berbecilor.

Pluton se află într-un aspect provocator față de Luna Plină, astfel că pot apărea dificultăți la serviciu, din cauza unui VIP sau a unei persoane importante din administrație.

Posibil să fie contestată reputația Berbecilor. Dacă se apără, să facă acest lucru cu blândețe, deoarece Luna le va amplifica toate emisiile.

Atenție la anumite acțiuni care au loc acum, dar provoacă efecte prin ianuarie 2020!

Horoscop- Luna Plina 14 octombrie Taur

Șansa este de partea lor datorită Lunii Pline din 14 octombrie, care cade în Berbec și le luminează Casa liniștii și solitudinii.

Taurii au acum condițiile necesare pentru a-și reveni după o perioadă tulbure.

În weekendul din 12-13 octombrie, Jupiter și Soarele aduc lux și relaxare pentru ei. Posibil să primească un cec pentru lucrările recente pe care le-au finalizat. De asemenea, ar putea câștiga niște bani la loz în plic. Nu mulți, dar tot e o confirmare că Universul îi ajută pe Tauri în planurile lor.

Pentru a semna un contract, este bine de ales perioada 12-14 octombrie, când Mercur se află în unghi ideal față de Saturn.

Citeste si: Horoscop tarot OCTOMBRIE. Mesajul cartilor mistice pentru fiecare zodie

Citeste si: Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai mare grija ce le spui

Citeste si: Horoscop Rune saptamana 7-13 Octombrie 2019 – Decizii care iti vor schimba viata

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop- Luna Plina 14 octombrie Gemeni

O zi ”stâncoasă” pe 12 octombrie, când Venus, în Scorpion, se opune lui Uranus, în Taur, aspect care poate cauza probleme. Un colaborator poate sesiza fisura din planul Gemenilor și să o remedieze înainte de a provoca dezastre.

Luna Plină din 14 octombrie, în Berbec, cade într-un semn de Foc și este compatibilă cu semnul de Aer al Gemenilor, ceea ce îi ajută să-și continue temele sociale începute cu vioiciune și voioșie.

Cu Jupiter care tranzitează Casa parteneriatelor și Luna Plină luminând Casa prieteniei, se va materializa ceva ce Gemenii își doresc de mult timp.

Horoscop- Luna Plina 14 octombrie Rac

Luna Plină din 14 octombrie atrage atenția asupra carierei lor, fiind singura din 2019 care luminează Casa onorurilor, a premiilor și a realizărilor Racilor. Și Jupiter se află pe poziții, întărind încrederea nativilor în sine.

Pluton, aflat în Casa parteneriatelor, va aduce unele greutăți în realizarea de înțelegeri. Un client, un colaborator, un partener, de afaceri sau nu neapărat, va solicita în acest moment ceva, orice îi poate necăji pe Raci. Încercarea de a negocia cu această persoană va fi dificilă, deoarece e puternică și obișnuiește să folosească tactici nedrepte și nemiloase.

Starea de sănătate a Racilor nu este dintre cele mai bune. Trebuie să se relaxeze în apropierea unei ape și să-și echilibreze pH-ul intern.

Horoscop- Luna Plina 14 octombrie Leu

Luna Plină tranzitează semnul de Foc al Berbecilor începând cu 14 octombrie, iar Leii trebuie să se gândească din nou călătorii, doar că, de această dată, mai îndepărtate. În perioada 11-17 octombrie. Un aspect minunat al acestei Luni Pline este și faptul că Jupiter, în tranzit prin Săgetător, se află în trigon cu Soarele, iar pentru nativi înseamnă că perioada 14-17 octombrie are un potențial extrem de romantic, revigorant și chiar luxos.

Dacă nu pot călători în weekendul 12-13 octombrie, nativii au alte posibilități de a deveni fericiți. Orice lucrare mass-media, de publicare sau difuzare, ca jurnalist sau ca subiect al unei povești, le aduce o publicitate superbă. Cei care sunt la facultate finalizează o lucrare importantă.

citeste continuarea pe mesagerulneamt

Citeste si: Horoscop NOIEMBRIE 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru fiecare zodie

Citeste si: Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! Luna Recoltei va influenta zodiile pana la sfarsitul anului

Citeste si: Zodii protejate de astre. Trei nativi se află sub mantia protectoare a astrologiei

 

Taguri: