Horoscop saptamana 02 - 08 decembrie 2019. Zodia care afla un adevar cutremurator. Nimic nu va mai fi ca pana acum

Autor: L.S.
Actualizat: 26 nov 2020, 12:25

Incepe o saptamana tulbure pentru mai multe zodii. Horoscop saptamana 2 - 8 decembrie 2019 pentru toate zodiile.

Horoscop saptamana 2- 8 decembrie 2019. Zodia Berbec

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și în mod firesc. În anumite contexte, trebuie să realizezi faptul că ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Această atitudine iscă reacții de repulsie din partea celor din jur, mai ales în cazul colegilor de birou. Nimeni nu este obligat să agreeze atitudinea ta de superioritate.

Horoscop saptamana 2- 8 decembrie 2019. Zodia Taur

Răbdarea va fi ceva ce îți va lipsi cu desăvârșire pe parcursul acestei săptămâni. Micile conflicte interioare pe care le trăiești te vor face să fii irascibilă, uneori chiar implacabilă cu cei din jur. Responsabilitatea pe care o proiectai asupra altor persoane începe să nu mai existe în modelul tău comportamental. Ai integrat cu succes ideea conform căreia ești unica responsabilă de tot ceea ce trăiești.

Citeste si: Horoscop decembrie 2019. Zodiile care stralucesc si au totul: bani, dragoste si succes

Citeste si: Horoscop dragoste iarna 2019. Scorpionii au o viata sentimentala agitata, Pestii decid sa devina parinti

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamana 2- 8 decembrie 2019. Zodia Gemeni

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a obține obiectivele creionate. Diversitatea de care ai parte în orice sector al vieții te ajută să fii o 'persoană complexă'.

Horoscop saptamana 2- 8 decembrie 2019. Zodia Rac

Pe parcursul acestei săptămâni vei adopta o atitudine încăpățânată în raport cu mai multe aspecte ale propriei vieți. Poziția retrogradă a mai multor planete te va agita destul de mult în apropierea weekend-ului și de aceea vei anula toate planurile pe care le aveai stabilite. Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe și din păcate, vei avea de pierdut din cauza acestei atitudini.

Horoscop saptamana 2- 8 decembrie 2019. Zodia Leu

Chiar dacă situațiile tensionate din familie par să fie de necontenit, îți păstrezi vitalitatea într-un echilibru demn de invidiat. Ai devenit o persoană mult mai reflectivă deoarece simți nevoia să găsești răspunsuri pertinente la tot ceea ce trăiești zi de zi. Le cauți în cărți, în interacțiunile cu cei din jur, în propriile gânduri sau în oamenii pe care viața ți-i scoate în cale.

citeste mai mult pe elle.ro

Citeste si: Horoscop 2020- 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.