Horoscop saptamanal, 14-20 octombrie 2019. Griji si oboseala pentru o zodie, cina romantica si relaxare pentru alta

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 19:05

Află ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 14-20 octombrie. Vezi cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Horoscop saptamanal, 14-20 octombrie 2019. Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Nativa din această zodie începe săptămâna în forţă, şi dacă până acum a avut parte de mult succes, de acum va avea şi mai mult. Miercuri şi joi este posibil să te blochezi puţin şi să nu ştii încotro să o iei, dar până la urmă vei lua decizia bună. În weekend vei face o călătorie undeva departe, îţi vei închide telefoanele şi vei uita de muncă.

Horoscop saptamanal, 14-20 octombrie 2019. Taur (21 aprilie- 21 mai)

Începi săptămâna destul de îngrijorată şi ţi se pare că nimic nu are sens. Trebuie să te relaxezi şi să priveşti lucrurile cu calm. Chiar dacă totul este confuz şi la locul de muncă, şi acasă, totul se va rezolva dacă ai răbdare cu tine. Vineri sau sâmbătă vei fi pe punctul de a cumpăra ceva inutil, dar te răzgândeşti pe ultimul moment, din fericire.

Citeste si: Zodii protejate de astre. Trei nativi se află sub mantia protectoare a astrologiei

Citeste si: Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai mare grija ce le spui

Citeste si: Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop saptamanal, 14-20 octombrie 2019. Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Opiniile tale sunt importante, dar în acest început de săptămână trebuie să fii receptivă şi la ideile altora. Miercuri şi joi nu se întâmplă nimic nou, dar vineri vei petrece în compania celor mai buni prieteni, sau chiar a unor colegi cu care te înţelegi mai bine. În acest weekend ia iniţiativa într-o situaţie de grup, şi toată lumea va fi încântată să te urmeze.

Horoscop saptamanal, 14-20 octombrie 2019. Rac (22 iunie- 21 iulie)

În acest început de săptămână trebuie să faci tot posibilul să nu se piardă o relaţie cu o persoană la care ţii foarte mult. Faptul că aveţi atâtea amintiri frumoase împreună vă va ţine legate până la urmă. Miercuri şi joi vei fi destul de distantă cu partenerul tău, iar acesta îţi va cere socoteală.

În weekend, însă, îi vei demonstra că nu ai nimic de ascuns, şi vei avea parte de clipe minunate alături de el.

Horoscop saptamanal, 14-20 octombrie 2019. Leu (22 iulie- 22 august)

Luni ţi se va atrage atenţia că eşti prea sufocantă, iar acest lucru te prost dispune destul de mult. Chiar dacă intenţia ta era de a fi loială, rezultatul este cu totul altul.

Joi şi vineri trebuie să încerci să îmbunătăţeşti relaţiile cu cei din jurul tău, chiar dacă acest lucru îţi va lua din timpul tău liber. În weekend ai parte de distracţie alături de o veche cunoştinţă, care vine să îţi facă o vizită.

citeste continuarea pe elle

Citeste si: Horoscop- Luna Plina 14 octombrie aduce mari schimbari, care ne vor influenta pana in 2020

Citeste si: Horoscop tarot OCTOMBRIE. Mesajul cartilor mistice pentru fiecare zodie

Citeste si: Horoscop NOIEMBRIE 2019: dragoste, bani, cariera, sanatate pentru fiecare zodie

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.