Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019. DETALII importante pentru fiecare zodie

Author: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 05:05

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru toate zodiile: intervalul 3-9 Iunie din punct de vedere astral aduce noutăți. Începând cu ziua de luni

Vom fi activați de Luna Nouă din Gemeni, ceea ce va însemna că o să fim mai vocali, mai descurcăreți când vine vorba de a ne rezolva singuri problemele, mai mult decat atât, această energie cosmică este benefică celor ce susțin examene, scriu lucrări științifice, deoarece le aduce inspirație, atenție la detalii, încredere în capacitățile psihice.

Pe 4 iunie, Mercur intră în Rac, unde va sta până pe 27 iunie.

Din această poziție, mesagerul zeilor va avea o misiune grea, aceea de a face pace între Marte și cei 2 malefici, Saturn retrograd și Pluton retrograd. La nivel global, vom asista în săptămânile următoare la schimburi de replici, menite posibil chiar să redeschidă unele probleme diplomatice din trecut.

Pe partea sentimentală, acest tranzit este benefic, sub această influență astrală vom spune tot ceea ce tolerăm de mult timp la ceilalți.

Venus va intra în Gemeni pe 9 iunie, favorizând exprimarea sentimentelor pe partea practică, logică, pe partea organizatorică. Astfel, cuplurile/familiile vor fi centrate pe stabilitate, pe conversații ce presupun activități la comun. Prima lună de vară pune accentul pe renaștere ca individ, afacere, activitate, ajungându-se aici prin învingerea propriilor frici, temeri, neputințe.

Citeste si: Horoscop special: Viata zodiilor in timpul sezonului GEMENI 2019

Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019 pentru zodia Berbec

Horoscop săptămânal: între 3-5 iunie, nativii Berbec vor fi antrenați în tot felul de discuții provocatoare venite din partea fraților, rudelor, colegilor de muncă.

În urma acestor schimburi de informații, veți fi motivați să luptați pentru un nou statut, poate și pentru a demonstra că sunteți ființe luptătoare. Deplasările în scop profesional sunt avantajate de schimbările apărute din 4 iunie, când Mercur poposește pe casa investițiilor.

Cât va staționa în Rac, mesagerul zeilor vă va aduce constant la cunoștință faptul că în primăvară v-ați propus să intrați în posesia unui bun, teren, locuință, urmând ca acum să duceți la bun sfârșit totul. Vești bune pot veni și din partea rudelor care doresc să vă ofere o moștenire, să vă ajute în a duce la bun sfârșit un proiect. Cheltuieli neașteptate pot să apară între 5-7 iunie, cel mai sigur pentru a achita o vacanță, o expertiză, un tratament pentru o persoană apropiată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: HOROSCOP VARĂ: Zodii care întorc BANII cu lopata în vara lui 2019. Din IUNIE se îmbogățesc

 

 

 

 

Taguri: