Horoscop weekend 18.10 - 20.10. Zodiile care trec de la o stare la alta si nu isi gasesc echilibrul

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 18:05

Iata horoscopul de weekend 18.10 - 20.10.2019 scaldat de influentele Lunii in Gemeni si apoi in Rac.

Horoscop weekend 18.10- 20.10. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Universul iti ofera o invitatie pentru a castiga o mai buna intelegere a lumii si a locului tau in ea. Asta poate insemna pentru tine sa tasnesti intr-o iesire sau escapada de weekend unde sa simti lucruri speciale si sa te regasesti; poate inseamna sa participi la un workshop provocator de dezvoltare personala si spirituala; poate insemna sa te scufunzi in practici spirituale adanci sau sa te conectezi cu oameni ale caror povesti de viata sunt foarte diferite de ale tale.

Instinctiv tu cauti modalitati pentru a creste, deci iti va fi de mare folos sa te expui in fata mai multor idei, experiente si oameni. Ce vei invata te va ajuta sa te decizi incotro o iei in viitor si in ce sa crezi.

Horoscop weekend 18.10- 20.10. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In lumea ta, tu vei fi steaua principala a spectacolului vietii, deci pregateste-te sa atragi atentia.

Fie ca este vorba de comunitatea ta din mediul profesional sau din alt mediu, oamenii vor dori sa stie mai multe cine esti de fapt si ce ai de gand, mai in detaliu. Asadar, este timpul sa capitalizezi in avantajul tau toata aceasta galagie si sa obtii sustinere pentru un proiect important. Oamenii sunt schimbatori si in curand vor fi altii in centrul scenei, deci fa-ti conexiunile cat esti pe valul atentiei.
Intr-o forma sau alta, steaua ta este in crestere.

Citeste si: Exista zodii de încredere? Cum este fiecare zodie in ce priveste increderea

Citeste si: Zodiile care vor da lovitura în luna octombrie

Citeste si: 12 cupluri de zodii care pot rezista oricărui obstacol. Tu in ce zodie esti?

Horoscop weekend 18.10- 20.10. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pregateste-te pentru zile foarte pline de entuziasm pentru viata ta sociala. Sunt multi oameni interesanti cu care sa te conectezi si multe lucruri foarte cool pe care sa le faci. Ai putea chiar decide in avans care sunt lucrurile ce merita sa fie bifate in weekendul acesta si ce ar fi bine sa tai de pe lista, pentru ca nu sunt suficiente ore ca sa faci chiar tot! Vei fi popular in anturajul tau si anumiti oameni simt nevoia neaparata sa fie in raza ta

de actiune si viata, deci sa nu fii surprins daca oamenii iti capteaza atentia prin te miri ce procedee.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop weekend 18.10- 20.10. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Chiar daca nu vezi inca, ai o multitudine de motive sa fii plin de speranta despre viata. Este ca si cum zeii conspira in spatele scenei ca sa iti pregateasca lucruri minunate sa ti se intample. Ai putea sa auzi ce iti prepara intrand in stare de receptie prin meditatie, calatorii samanice, lucrul cu decodarea viselor sau alte experiente de explorare a caii sufletului. Chiar si a petrece timp in contemplare tacuta te poate pune in contact cu sursa ta de confort si vindecare. Asadar, decupleaza-te putin si ofera-ti cadoul unui timp sacru pentru sufletul tau.

Horoscop weekend 18.10- 20.10. LEU (24 iulie – 23 august)

Daca acum nu te simti in una din cele mai bune stari ale tale, inseamna ca faci ceva gresit cu viata ta. De ceva timp nu au fost asa de aliniate astrele pentru a-ti sustine si asigura clipe de placere. Esti de asemenea si incredibil de norocos acum, deci asteapta-te la lucruri foarte bune venind spre tine. Pentru ca doresti sa imprastii iubire, ai putea promite mai mult decat esti in stare, de fapt, sa livrezi. Zilele acestea, totul ti se pare foarte posibil de facut si asa e si normal atunci cand te simti bine. Insa nu uita ca vin alte zile si poate nu vei fi zilnic in dispozitia de acum. Fa tot ce poti ca sa nu dezamagesti.

citeste mai mult pe sfatulparintilor

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020, anul Sobolanului de metal. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Citeste si: Zodii de femei norocoase. Afla cat de norocoasa esti in functie de zodia ta

Citeste si: Zodii care nu stiu sa tina un secret. Ai mare grija ce le spui

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.