Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2019. Ce se intampla cu zodiile dupa eclipsa?

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 11:15

Horoscop weekend. Iata horoscopul weekend 19-21 iulie 2019 sub Luna in visatorul si spiritualul Pesti.

Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2019. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O reuniune la tine acasa va fi ceva placut, cu conditia sa nu inviti prieteni care sunt implicati in scenarii complicate de amor. Daca tu esti una din acele persoane in asemenea situatie, evita sa petreci timpul in compania unui fost partener pe care inca il doresti, nici nu te duce la intalniri in locuri unde exista o persoana ce iti place foarte mult dar care este total indisponibila.

De ce sa complici lucrurile si sa iti strici weekendul? Vei avea zile placute si bune daca te inconjori cu oameni cool si daca ai grija sa nu aduci si sa nu aduca nimeni dramatismul la petrecere si discutii.

Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2019. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Multi oameni tin la tine. De aceea, te poti astepta la mesaje si apeluri de la prieteni si familie care vor sa afle ce mai faci si sa recupereze vesti de la tine.

Intalniri spontane pentru o cafea sau o bautura lejera de vara sunt si ele prezente in programul anuntat pentru weekend. Ai grija sa nu iti petreci timpul cu oamenii fiind in obsesii repetitive despre o poveste complicata de amor si nu ii sustine nici pe altii sa fie asa. Unii stiu deja povestea si se pot plictisi de cel ce o relateaza.

Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2019. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

A cheltui bani pe lucruri care iti aduc stare de confort precum portii delicioase de mancare sau masaj pare acum un rasfat necesar pentru tine. Este minunat daca platesti cu banii jos dar daca o faci dintr-un card de datorii sau te astepti sa plateasca un parteneri, te setezi singur pentru probleme. In toate domeniile, iti este recomandat sa nu te indatorezi altora, inclusiv bancilor, pentru ca iti limiteaza abrupt libertatea umana si financiara si da altora prea mult control asupra ta.

Confortul care trebuie obtinut prin cu mai putini bani este la fel de bun si nici nu trebuie sa ai alte probleme secundare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2019. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Tocmai cand te simti si tu fabulos si esti in totala pace cu lumea ta si cu cei din jur, cineva pare ca vrea sa vina si sa iti puna o umbra pe razele tale de soare. Inainte de a accepta sa participi la vreo drama, tine minte ca nu trebuie sa spui prezent in orice conflict in care esti invitat.

Gelozia, posesivitatea si o dorinta de exercitare de control pot crea probleme intr-o relatie importanta, dar doar daca permiti asta. Mergi pe drumul principal, Racule. Vei fi total fericit ca ai facut asta.

Horoscop WEEKEND 19-21 iulie 2019. LEU (24 iulie – 23 august)

Iata zile excelente sa te destresezi si sa decompresezi tot stresul adunat intr-o saptamana intensa. Munca a fost super stresanta in aceste zile si ai nevoie sa iti iei timp de odihna si sa iti reumpli butoiul cu energie. Daca mergi sa socializezi, petrece timp cu cativa prieteni nesolicitanti carora le place sa traiasca viata intr-un ritm mai domol. Nu va dura mult si te vei simti normal din punct de vedere energetic si felul tau volubil va reincepe sa se afirme, anume de saptamana viitoare cand Soarele ajunge pentru o luna in zodia ta. Pana atunci insa, ia-o usurel.

citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Sfantul Ilie: ce trebuie sa faca fetele nemaritate in noaptea de 20 iulie. Obiceiuri si traditii

Citeste si: Rivala Aneimaria Prodan nu mai crede in Dan Alexa: "nu cred că mai poate avea o carieră de antrenor"

Citeste si: Se schimba banii! BNR a facut anuntul in urma cu putin timp

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.