Iancu, noul concurent de la "Puterea dragostei", s-a integrat perfect in casa baietilor! Iata cum a fost surprins cantand alaturi de Alexandru Bobicioiu, spre amuzamentul celorlalti colegi!

Autor: Daniela Iliuta

Iancu Sterp s-a adaptat deja conditiilor din casa "Puterea dragostei", dar s-a integrat perfect si in grupul baietilor, gustand glumele acestora.

Iancu Sterp, cel mai nou concurent de la "Puterea Dragostei" are tot ce-i trebuie unui barbat pentru a cuceri femeia dorita.
Tanarul Iancu Sterp a intrat in emisiunea "Puterea Dragostei" hotarat sa-si gaseasca jumatatea. Fratele celebrului cantaret Culita Sterp se poate mandri cu un trup de invidiat, dar si cu masinile de fite pe care le conduce.


Desi le va duce lipsa fratelui sau si celor doua surori, Iancu este constient de ceea ce il va astepta in cadrul emisiunii, insa isi doreste cu ardoare sa isi gaseasca jumatatea.

Iancu si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei", spre surprinderea tuturor fetelor. Acesta are 21 de ani si a venit cu speranta ca isi va putea gasi jumatatea mult visata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! Cine este blonda extrem de sexy alaturi de care s-a fotografiat tanarul, la sala de fitness!

Fetele au fost surprinse la aparitia carismaticului tanar in "casa iubirii". Insa de departe cea mai mirata de intrarea noului concurent a fost Simina, care a recunoscut ca il stie pe fratele acestuia, nimeni altul decat cantaretul Culita Sterp.

Iancu Sterp s-a adaptat deja conditiilor din casa "Puterea dragostei", dar s-a integrat perfect si in grupul baietilor, gustand glumele acestora.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.