Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata! Cine este blonda extrem de sexy alaturi de care s-a fotografiat tanarul, la sala de fitness!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 iul 2022, 19:05
Foto(6)

Andy a fost unul dintre cei mai controversati concurenti de la "Puterea dragostei"!

Inca de la intrarea in casa "Puterea dragoste", Andy a fost fascinat de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu.
Roxana si Andy au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa lantul de iubire care parea destul de puternic, a ajuns sa se rupa, dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de gelozie.

Si apoi totul culminand cu despartirea lor.

Momentul care a dus la destramarea definitiva a celor doi a fost intr-o seara de Gala, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander.

Aceasta a explicat in mediul online ca a recurs la acest gest in Gala, deoarece s-a simtit extrem de jignita de Andy si si-a dorit enorm sa il pedepseasca, facandu-l sa sufere din gelozie.
Reversul medaliei nu a intarziat sa apara, iar Andy a luat hotararea implacabila de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma si le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a se intoarce in tara.

Dupa o scurta perioada de timp, Andy a fost votat foarte mult de catre public si a revenit in casa "Puterea dragostei", declarand ca s-a intors pentru a o cunoaste mai bine pe Lavinia, de care fusese fascinat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", domnisoara de onoare la nunta unei prietene! Iata ce tinuta sexy a ales tanara!

Citeste si: Scandal monstru in casa "Puterea dragostei"! Bogdan Mocanu a explodat cand a aflat ca Roxana a dormit in aceeasi casa cu Andy! "Te jignesti singura numai ca ai fost acolo! Ai fost in casa cu fostul!"

Insa cea de-a doua revenire a sa in cadrul emisiunii avea sa se sfarseasca mult mai repede, din cauza provocarii unui incident neplacut. Andy a parasit casa "Puterea dragostei", in urma concflitului cu Roxana, care l-a acuzat ca a agresat-o.


Odata revenit in tara, Andy s-a intors la marea sa pasiune, sportul si a inceput sa mearga frecvent a sala de fitness. De curand, acesta a pulicat o imagine inedita in care apare alaturi de o blonda cu un trup superb, alaturi de care lucreaza la sala. Andy nu si-a dorit sa lase loc de interpretari si le-a explicat fanilor sai ca tanara din poza este o buna prietena, alaturi de care se antreneaza la sala.