Scandal monstru in casa "Puterea dragostei"! Bogdan Mocanu a explodat cand a aflat ca Roxana a dormit in aceeasi casa cu Andy! "Te jignesti singura numai ca ai fost acolo! Ai fost in casa cu fostul!"

Autor: Daniela Iliuta

Bogdan i-a reprosat Roxanei ca l-a tradat, iertandu-l pe Andy, dupa tot ceea ce a patimit din cauza lui.

Bogdan Mocanu a pus-o la zid pe Roxana, dupa ce a aflat ca Roxana l-a iertat pe Andy si mai mult decat atat s-au distrat in acelasi club si au dormit in aceeasi casa, la mare.

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", domnisoara de onoare la nunta unei prietene! Iata ce tinuta sexy a ales tanara!

In vreme ce Roxana a incercat sa se apere explicand cum a ajuns sa se apropie din nou de Andy, Bogdan Mocanu a cedat nervos si i-a reprosat acesteia tot ce avea pe suflet.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", aparitie uluitor de sexy! Iata decolteul ametitor care a incins imaginatia fanilor sai! "Ti-ai pus silicoane?"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Extrem de nervos, Mocanu a decis sa rupa relatia cu Roxana si fiecare sa o ia pe propriul sau drum.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.