Imagine cat o mie de cuvinte! "Foarte mult ti-am dus dorul, dragule frumos!"

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 05:35

Tanarul Iancu sterp, concurent la Puterea Dragostei, se poate considera un mare norocos pentru ca este foarte iubit si i se declara asta tot timpul.

Iancu Sterp, concurent de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai populari baieti din casa dragostei. Tanarul se bucura de un numar foarte mare de admiratori, datorita personalitatii lui si a faptului ca este un baiat foarte bine educat si cu mult bun simt.

Iancu provine dintr-o familie cu patru copii si, in afara de Culita, tanarul are si doua surori.

Plecat destul de mult timp de la casa parinteasca, Iancu este departe de surori.

Este stiut deja ca cei patru sunt foarte apropiati si se iubesc foarte mult, avand o familie model.

De dorul lui Iancu, recent Geta, sora cea mai mica, a zburat pana in Turcia. Bucuria ce a fi impreuna cu fratele ei a fost uriasa, iar fata a tinut sa impartasasca cu fanii de pe retelele de socializare sentimentul ei de fericire.

Geta a publicat o fotografie in care e alaturi de Iancu, intr-o dimineata, la hotel. Cei doi frati si-au petrecut timpul impreuna, ca sa le treaca dorul, iar Geta i-a declarat lui Iancu iubirea ei infinita si i-a multumit ca e un frate atat de bun.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Admiratorii celor doi au fost foarte sensibilizati la vederea fotografiei superbe si nu s-au abtinut sa reactioneze, cu miile." Sunteti cei mai frumosi", "Sa fiti binecuvantati", "Respect pentru asa parinti! Asa copii", "Sa va dea Dumnezeu sa fiti asa mereu, ca sunteti un exemplu pentru oricine", sunt doar cateva mesaje postate de fanii fratilor Sterp

Citeste si: Culita Sterp s-a rasturnat cu masina. Cel mai cumplit moment: Iancu si surorile erau si ei in microbuz

Citeste si: Jador extrem de nervos. Ce a patit concurentul de la Puterea Dragostei in aeroportul din Turcia: "E cea mai proasta zi din viata mea"

Citeste si: Andreea Raicu a recunoscut de ce au parasit-o toti barbatii din viata ei. Vedeta avea o problema serioasa

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.