Imaginea care a stârnit curiozitatea tuturor! Tu ce vezi în această fotografie? Pare ceva banal, dar e cu totul și cu totul spectaculos!

Autor: A.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 21:20

O imagine aparent banală a stârnit curiozitatea tuturor celor care au văzut-o. Deși în aparență se vede un copac înconjurat de noroi, în realitate este ceva mult mai interesant.

În fotografie apare nici mai mult nici mai puțin decât un... leopard.

Imaginea a fost publicată de către adolescenta Bella Lack și a ajuns repede virală datorită misterului pe care îl ascunde. 

„Cineva mi-a trimis această fotografie și mi-a spus să găsesc leopardul din ea. La început, am fost convinsă că a fost o glumă… Până când am găsit leopardul. Tu reușești să îl descoperi?”, le-a transmis tânăra Bella Lack urmăritorilor ei de pe Twitter.

Fotografia care te atrage instant! Pare banală, dar e spectaculoasă

Leopardul este recunoscut pentru capacitatea sa extraordinară de a fi greu de observat. Culoarea pielii îl ajută foarte tare în acest sens.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fiind un animal de pradă, faptul că este recunoscut foarte greu îl ajută extrem de mult atunci când vânează. Este un animal singuratic, putând fi văzut în compania altor reprezentanți ai speciei doar în perioada în care se împerechează sau atunci când femela leopard își crește puii. 

Leopardul este unul dintre mamiferele din junglă cu greutățile cele mai mari, el cântărind, în medie, între 40–80 kg. Totodată, are o înălțime de 60–80 cm și o lungime a corpului de până la 2 metri. 

Citeste si: Ce au gasit politistii intr-o duba cu numere de Covasna oprita pentru un control de rutina

Citeste si: Imaginea anului. Iata ce are acest barbat din Vaslui in casa

Citeste si: Scrisoarea cutremurătoare! "Nu vreau să-mi aduceți flori după ce mor". Asa a asteptat ea moartea, la doar 35 de ani

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.