Imagini de colectie, in EXCLUSIVITATE! Cum arata HAMUDE in urma cu 12 ani si ce spunea el despre fete! VIDEO incendiar

Autor: L.S.
Actualizat: 09 sep 2020, 02:55

Controversatul concurent de la "Puterea dragostei", HAMUDE are o istorie veche in televiziune. Iata imagini de colectie cu Hamude!

HAMUDE este unul dintre personajele cele mai controversate din emisiunea" Puterea dragostei" de la Kanal D. Tanarul este apreciat si blamat in egala masura de catre fanii programului, insa toata lumea poate sa remarce ca exoticul HAMUDE este ca pestele in apa in fata camerelor de filmat.

Citeste si: Fotografii incendiare! Bianca de la "Puterea dragostei" dezbracata si nemachiata! Nimeni n-ar fi recunoscut-o

Asta se datoreaza, poate, faptului ca tanarul Hamude are o intreaga istorie in ce priveste "relatia" lui cu cei din fata ecranelor. Nu ne referim aici la partea "secreta" a istoriei lui, ci la cea publica: Hamude a aparut la tv inca de la 18 ani. Nici atunci nu avea inhibitii Hamude! Ba dimpotriva: era usor de remarcat "curajul" cu care flirta cu telespectatoarele si increderea in propria persoana pe care o degaja prin toti porii.

Vezi kanal d live

In arhiva Kanal D am descoperit imagini incendiare cu HAMUDE! EXCLUSIVITATE

In anul 2007, exoticul tanar a participat la o emisiune care in prezent nu s-ar mai putea difuza, din prisma faptului ca legea audiovizualului s-a schimbat. Mai exact, HAMUDE facea streaptese cu o naturalete iesita din comun si nu era deloc inhibat de cei prezenti in studio sau de camerele de filmat, atunci cand scotea si ultima piesa vestimentara de pe trupul lui atletic si bine lucrat.

Citeste cele mai hot stiri kanal d

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata imaginile incendiare cu HAMUDE, in urma cu 12 ani!

Citeste si: Hamude a ingropat securea razboiului in ceea ce o priveste pe Bianca! Iata ce mesaj neasteptat le-a transmis concurentul tuturor fanilor Biancai, pentru a le demonstra ca toate problemele lor s-au rezolvat!

Despre el, in emisiunea de colectie din arhiva Kanal D, Hamude a spus ca "este un tip romantic, iubaret si pupacios, iar cele mai importante persoane din viata lui sunt parintii". In vara anului 2007, ca

participant la o emisiune Kanal D, Hamude a venit insotit de un ursulet de plus pe care il primise cadou de la prieteni, la majorat.

Citeste si: Hamude a ingropat securea razboiului in ceea ce o priveste pe Bianca! Iata ce mesaj neasteptat le-a transmis concurentul tuturor fanilor Biancai, pentru a le demonstra ca toate problemele lor s-au rezolvat!

Iata un video INCENDIAR: HAMUDE in anul 2007, la Kanal D

Vezi kanal d live

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.