Imagini incredibile cu Andreea de la ''Puterea dragostei'', in urma cu cativa ani! Era mult mai slaba, dar plina de celulita! FOTO

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 15:30
andreea pirui tanara

Andreea Pirui este una dintre cele ami controversate concurente de la ''Puterea dragostei'', din sezonul 2.

Intre Andreea Pirui si Bianca s-a creat o mare tensiune din momentul in care Bianca i l-a luat pe Livian.

Andreea Pirui isi ascunde gelozia, dar arunca tot timpul cu sageti in Bianca si ii comenteaza aspectul fizic. Aceasta sustine ca Bianca nu este suficient de frumoasa si de ingrijita pentru Livian. 

Citeste si: Andreea Pirui a aruncat BOMBA despre trecutul ei: ''Ca am fost amanta lui Guta''

Andreea Claudia Pirui are 30 ani, asistent medical si voluntar.

Citeste si: Imaginea care i-a INGROZIT pe fanii ''Puterea dragostei''! A aparut la TV cu parul NESPALAT!

Recent iesita dintr-o relatie de lunga durata, Andreea cauta un barbat intelegator si spera ca il va intalni in casa" Puterea dragostei".

Putina lume stie, insa, cum arata frumoasa blondina in urma cu cativa ani.

Imaginile pe care le-ar vrea probabil sterse de pe internet au aparut pe retelele de socializare. Fanii emisiunii au observat imediat faptul ca Andreea era mult mai slaba in urma cu cativa ani, iar intr-una dintre fotografii se vede celulita. Iata fotografiile care au luat cu asalt internetul: 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arata Andreea Pirui cand era de varsta Biancai! Imaginile vorbesc de la sine!

Andreea considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista ințelegere și respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat.

Se consideră o persoana sincera, increzatoare.

Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită.

Citeste si: Nu o sa crezi: cine e fratele Biancai de la "Puterea Dragostei" si ce masina de fite conduce

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.