Imaginile care o vor scoate din minți pe Ella! Denisa a spus că ar face dragoste cu Iancu!

Autor: A.I.
Actualizat: 07 nov 2019, 17:47

Denisa a mărturisit, într-un vlog cu Jador, că ar face dragoste cu Iancu. Era deja știut că Denisa este foarte atrasă de Iancu.

Jador și Denisa au jucat un Q&A într-un vlog legat de persoanele pe care și le-ar dori. Iancu se află printre persoanele cu care Denisa ar vrea să facă dragoste.

Totuși, Denisa a fost și mai entuziasmată atunci când a auzit numele lui Dorian Popa, pe care îl consideră bărbatul perfect. De partea cealaltă, Jador a recunoscut că ar vrea să cunoască numeroase fete, printre care Deea și Manuela.

Denisa l-a sărutat pe Iancu!

Iancu pare un tânăr invidiat de mulți bărbați din țara asta. El este plăcut atât de Denisa, cât și de Ella. Într-o emisiune recentă "Puterea dragostei", Denisa l-a sărutat pe Iancu.

După ce Denisa, Ella și Iancu au vrut să vorbească în trei, fiind întrerupți de Mariana, Denisa și Iancu au rămas singuri în grădină.

Denisa i-a spus, în engleză, lui Iancu "Te iubesc", iar el a răspuns, tot în engleză: "Și eu te iubesc!". Cei doi s-au ținut și în brațe.

Ella râdea atunci când a văzut imaginile cu Iancu și Denisa, dar mai mult ca sigur nu era râsul ei, având în vedere că și ea îl place pe Iancu.

Ulterior, în timp ce Roxana intrase în emisiune prin video-call, Denisa l-a pupat pe gură pe Iancu, spre surprinderea tuturor fetelor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella și Denisa par să își dispute același băiat. În emisiunea de ieri Iancu a invitat-o la dans pe Ella, ceea ce i-a provocat  gelozie  Denisei.

Denisa, geloasă pe Ella pentru dans!

Iancu Sterp a ales să o invite la un dans romantic pe Ella. Denisa a mărturisit că gestul lui a făcut-o să se întristeze.

"Când am văzut că Iancu o ia pe Ella la dans, am fost surprinsă că am fost geloasă și m-am întristat, fiind singura fată care a rămas fără un partener de dans", a spus Denisa la testimoniale.

"A sunat-o aseară și a vorbit cu ea", a dezvăluit Andreea Pirui.

Denisa a spus, la un moment dat, că renunță la Iancu pentru ca Ella să aibă cale liberă, dar se pare că are în continuare sentimente pentru acesta.

 

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", MESAJ neasteptat pentru Kevin, fostul ei iubit! Iata ce urari i-a transmis concurenta celui pe care l-a iubit cu vreme in urma!

Citeste si: Larisa, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata acum tanara!

Citeste si: Imagini NOI cu Simina in luna a 4-a de sarcina! Uite cat de mult i-a CRESCUT burtica

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.