In preajma Craciunului vezi ce traditii respecta romanii din trei regiuni ale tarii! Gazde faimoase si harnice ne arata obiceiuri pastrate de sute de ani! Duminica, poti spune cu mandrie: "Asta-i Romania", o editie speciala de la ora 22:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 dec 2019, 11:37
video Foto(10)

Spune-mi ce gatesti ca sa-ti spun de unde esti!

Citeste si: Cristina Sava, Director de Marketing si Comunicare Kanal D- Premiu de Excelenta in cadrul Galei Suflete. Oameni. Sperante

Citeste si: Distractie si premii pentru cei mai isteti pasageri, sambata, intr-o noua editie "Cash Taxi", prezentata de Catalin Cazacu, de la ora 21:30, la Kanal D!

Citeste si: Catalin Botezatu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu revin in formula consacrata, la masa juriului show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.