Incendiu devastator in Mamaia. Fostul club Bamboo a ars din temelii

Autor: L.S.
Actualizat: 31 aug 2020, 23:00

Un incendiu devastator a cuprins cladirea fostului club Bamboo, iar pompierii s-au luptat ore in sir cu flacarile distrugatoare.

Un incendiu violent a distrus în totalitate, în noaptea de luni spre marţi, clădirea fostului club Bamboo din Mamaia, fără a se înregistra victime omeneşti, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, Anamaria Stoica.

Potrivit acesteia, alarma de incendiu a fost dată imediat după ora 1,00, prin numărul de urgenţă 112, de către un martor, iar la faţa locului au fost mobilizate iniţial şapte maşini de luptă cu apă şi spumă şi o autoscară, focul manifestându-se deosebit de violent.

" Au fost organizate imediat echipe de căutare, de către pompierii militari, şi s-a constatat că nu sunt victime, unitatea de alimentaţie publică fiind fără activitate comercială, în ultima perioadă", a precizat Anamaria Stoica.

Incendiul violent a fost lichidat în jurul orei 6,30, în sprijinul pompierilor militari venind şi două autospeciale de stingere private. La faţa locului au mai rămas de gardă patru maşini.

O anchetă a specialiştilor urmează să identifice cauzele care au generat incendiul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: antena3.ro

Citeste si: Se intoarce Roxana in casa "Puterea dragostei"? Afla ce dezvaluiri neasteptate va face aceasta si cum va decurge schimbul de replici acide cu Bia, MAINE, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Bogdan Mocanu a revenit in casa "Puterea dragostei"! Iata cum a reactionat Bia si ce a facut Jador cand si-a revazut cel mai bun prieten intrand in platou!

Citeste si: Alertă ANM! RECORD de temperatură în România. Populația trebuie să se ADĂPOSTEASCĂ!

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.