Ironia SORTII! Liviu Dragnea a ajuns în inchisoarea în care au lucrat ”socrii” lui! Părinții Irinei Tănase au fost angajați la penitenciarul Rahova: ea - asistentă medicală, el - electrician

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 12:35

Condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive, Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde au lucrat viitorii lui socri.

Condamnat luni la 3 ani și jumătate de închisoare, Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, acolo unde urmează să stea cel puțin pentru 21 de zile, perioada obligatorie de carantină. Printr-o ironie a destinului, noua locație a liderului PSD este aceeași cu fostul loc de muncă al viitorilor socri, părinții Irinei Tănas, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Basescu, despre Dragnea: Era paralizat de spaima, lipsa de sange rece s-a vazut duminica

Citeste si: Scrisoarea pentru Dragnea de la Sorin Dumitraşcu, liderul sindicatelor din penitenciare: „Nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În puşcărie nu e ca la Parlament”

Și asta pentru că, până în 2016, vreme de aproape două decenii, la Penitenciarul Rahova au lucrat și Ana și Mihai Tănase, părinții Irinei, actuala logodnică a lui Liviu Dragnea.

Dacă viitoarea soacră a lui Dragnea a îndeplinit funcția de asistentă medicală, socrul politicianului a fost electrician, un om bun la toate, foarte apreciat de colegi.

Câștigurile celor doi, în ultimul an de lucru în cadrul Penitenciarului Rahova, au fost unele nu foarte spectaculoase: dacă tatăl Irinei încasa lunar 2100 lei, mama logodnicei lui Dragnea primea 2500 lei pe lună.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bomba! "M-am imbolnavit din cauza lui". Firea il acuza violent pe Dragnea

Citeste si: Traian Băsescu aruncă bomba după alegeri! Cine va fi preşedintele României după prezidenţiale

În aceste condiții, în care viitorii lui socri cunosc foarte bine mersul treburilor prin închisoarea Rahova, dar și oameni din interior, este de așteptat ca Liviu Dragnea să se acomodeze mai repede la rigorile unui regim de detenție.

sursa: wowbiz.ro

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.