Iti mai aduci aminte de Paula, fost concurenta ''Puterea dragostei''? Ce a putut sa spuna despre Bianca

Autor: O.P.
Actualizat: 12 dec 2019, 13:32

Paula a fost una dintre cele mai iubite si apreciate concurnte de la ''Puterea dragostei'' din sezonul 2.

Paula de la ''Puterea dragostei''

Aceasta a intrat in emisiune cu sperante mari si si-a dorit o relatie cu Jador, insa acesta a zis ca desi este o fata foarte frumoasa nu este ceea ce isi doreste el. Dupa iesirea din competitia, Paula pare ca si-a gasit fericirea in bratele unui barbat care o apreciaza la adevarata ei valoare. 

Citeste si: Nuntă la "Puterea dragostei"! Au anunțat că se căsătoresc: "Ne dorim să avem și un copil"

Paula impartaseste in mod constant ceea ce face in viata de zi cu zi cu prietenii ei virtuali. Aceasta le-a spus urmaritorilor ei ca in noaptea dintre ani va merge la biserica, pentru a incepe anul bine. De asemenea, a fost intrebata daca ii este dor de Bianca, iar raspunsul ei nu a intarziat sa apara: 

Citeste si: Mocanu in ipostaze tandre cu o alta femeie! Iata cine este cea care l-a sarutat pe fostul concurent de la "Puterea dragostei", la scurt timp dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Andra Volos! FOTO

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Paula se mandreste cu formele voluptoase si obisnuieste sa posteze imagini incendiare pe contul ei de socializare, unde apare mai mereu in tinute extrem de sexy, care ii pun in evidenta bustul ametitor si care ii subliniaza trupul.

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Paula, fosta concurenta "Puterea Dragostei", a avut o multime de rivale, ceea ce i-a si atras, in cele din urma eliminarea. Pe cele care i-au croit drumul afara din casa dragostei, Paula le-a numit "cobre" si a avut cateva cuvinte pentru ele.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.