Jador, marturisire incredibila! "Daca vreti sa ma impresionati trebuie sa stiti sa faceti..." Iata ce mesaj a transmis concurentul fetelor care isi doresc sa il cucereasca!

Autor: Daniela Iliuta

Jador este unul dintre cei mai indragiti concurenti din casa "Puterea dragostei"!

Desi a intrat cu mult entuziasm in casa "Puterea dragostei" si a crezut foarte mult in ideea ca isi va gasi perechea potrivita, Jador a fost nevoit sa plece din competitie, dupa ce fostii lui colegi l-au votat in acest sens.

Jador a parasit show-ul "Puterea dragostei", cu un gust amar lasat de colegii sai, pe care, de altfel, i-a considerat prieteni pana in ultimul moment, dar care l-au dezamagit profund.

In ciuda faptului ca a trecut ceva timp de cand a parasit casa "Puterea dragostei", Jador a ramas cu gandul si cu inima la Simina, careia i-a dus dorul si alaturi de care spera ca va forma un cuplu reusit fie in casa iubirii, daca ar fi fost rechemat in emisiune, fie in in tara, daca Simina ar fi fost eliminata. Insa asteptarile lui nu s-au adeverit deoarece astia inca sunt separati distanta.

De curand, Jador a tinut sa le impartaseasca fanilor sai, faptul ca se simte dezamagit de atitudinea Siminei, care s-a lasat curtata de Bogdan sau de Alex.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", domnisoara de onoare la nunta unei prietene! Iata ce tinuta sexy a ales tanara!

Dupa iesirea din casa "Puterea dragostei", Jador s-a dedicat trup si suflet proiectelor sale muzicale si a sperat o buna perioada de timp ca relatia lui cu Simina va functiona in ciuda distantei, insa totul avea sa se incheie.


Desi Simina s-a reorientat la scurt timp, catre Alex Zanoaga, Jador si-a dorit enorm sa revina in casa "Puterea dragostei". Dupa reintrarea in emisiune, Jador a inceput sa se apropie de fiecare fata in parte, pentru a le cunoaste mai bine, insa pana acum nu a format un cuplu.
De curand, Jador a publicat un filmulet pe contul lui de socializare, in care a transmis fetelor care isi doresc sa il cunoasca care este felul de mancare preferat.