Jador, răpus de suferință! A privit cu lacrimi în ochi cum Iancu a dansat romantic cu Ella și i-a pus acesteia mâna pe fund! Ce a urmat

Autor: A.I.

Ella a dansat romantic cu Iancu, iar Jador a privit tot dansul chiar din fața lor. În timp ce dansau, Iancu i-a pus mâna pe fund Ellei.

Jador a asistat la întreaga scenă cu lacrimi în ochi. Manuela a vrut, la un moment dat, să îi curme suferința, venind să îl invite la dans, dar acesta a respins-o categoric.

Mocanu a făcut schimb de locuri cu Jador în timpul dansului, dar scaunul pe care s-a așezat Jador era și mai aproape de cei doi. Jador a continuat să se uite, cu lacrimi în ochi, cum Ella dansează cu Iancu.

La sfârșitul dansului Ella și Iancu au rămas pe canapea, să mai discute ca între doi posibili iubiți, în timp ce Jador a urcat cu Mocanu.

Citeste si: Marius, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita, alaturi de o bruneta superba! Iata cu CINE a fost surprins tanarul!

Scene halucinante cu Jador și Ella! El a înjurat-o, ea l-a lovit

Scene incredibile în care au fost implicați Ella și Jador au avut loc în casa" Puterea dragostei". Momentul nu a apărut la TV, însă a apărut pe vlogul lui Jador.

Jador și Ella s-au lovit, iar ea s-a răzbunat pe el aruncându-i o sticlă de apă în față. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau să vă zic că Ella este disperată după mine, Ella mă iubește și nu știe cum să arate asta", a spus Jador în timpul vlogului, moment în care s-a trezit cu sticla de apă în față.

El a fost udat leoarcă din cap până în picioare. 

"Ia uite, bă, ce mi-a făcut, bă", a remarcat Jador.

"Oricum ești moartă după mine, știe toată țara asta", i-a spus Jador Ellei.

Conflictul celor doi a continuat. "Nu cred că m-ai lovit și ești așa de țăran", i-a spus Ella. 

Citeste si: Scandal între Mocanu și Jador chiar de ziua lui Iancu! Ce l-a enervat cumplit pe Mocanu: "Ăsta nu știe să glumească". S-a răzbunat teribil pe Jador!

Citeste si: Roxana și Ricardo, cuplu bombă! Ricardo a recunoscut: "E o femeie bună"

Citeste si: Andy de la ''Puterea dragostei'' si Anda Adam, IMPREUNA! Fanii au sarit imediat: ''Felicitari''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.