Kanal D a cucerit Prime Time-ul cu serialul turcesc “Gulperi”! Statia, lider de audienta la nivelul intregii tari si la orase cu episodul difuzat aseara

Autor: D.I.
Actualizat: 12 dec 2019, 12:20
video Foto(4)

Miercuri, 11 decembrie, Kanal D a cucerit Prime Time-ul si s-a clasat pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu serialul turcesc “Gulperi”.

Aseara, serialul a fost prima optiune a telespectatorilor din Romania, statia pozitionandu-se pe primul loc, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si in randul publicului de la orase.

Peste 1.6 milioane de fani ai serialului “Gulperi” au urmarit aseara povestea impresionanta a eroinei Gulperi, in incercarea de a-si reintregi familia.

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", ascensiune fabuloasa in cariera! Iata cum a reusit talentatul Burak Dakak sa cucereasca publicul din Turcia inca de la varsta de zece ani!

Citeste si: Nurgul Yesilcay, actrita din serialul “Gulperi”, primele declaratii despre nunta cu alesul inimii sale! “Cred ca trebuie sa facem aceasta casatorie in Turcia”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aseara, in intervalul orar 20:00 – 23:15, Kanal D a inregistrat 8,0% rating si 17,3% cota de piata, pe targetul National, si 6,6% rating si 14,9% cota de piata, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media. O medie de aproape un milion si jumatate (1.421.000) de telespectatori din intreaga tara au urmarit aseara, in fiecare minut, serialul turcesc “Gulperi”.

Nu ratati “Gulperi”, de luni pana vineri, de la ora 20:00, o poveste unica, plina de emotie si curaj, difuzata la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.