Legistii au finalizat necropsia! Ce s-a descoperit in organismul lui Razvan Ciobanu

Autor: Bogdan Mihai

Necropsia lui Razvan Ciobanu a fost finalizata, iar medicii legisti au descoperit prezenta drogurilor in organismul lui Razvan Ciobanu.

Mai exact, se pare ca designer-ul consumase cocaina inainte de a se urca la volanul masinii in care si-a gasit sfarsitul

"E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substante interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy si canabis.

"Saliva victimei, prelevata cu o caseta etansa, care e introdusa apoi in sistemul de analiza, a evidentiat prezenta cocainei.

"Aparatul, care poate depista drogul in organism chiar si in 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabila cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sange", au explicat surse judiciare pentru Libertatea.ro.

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu a simțit moartea designerului?! ”Avem o legătură telepatică”

Citeste si: Ce datorii enorme avea Razvan Ciobanu! Inca o lovitura pentru parintii indurerati

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de paste

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste in urma unui grav accident rutier.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sacele din judetul Constanta. Trupul neinsufletit a fost gasit la ora 07:15 de un fermier care trecea prin zona.

Expertiza preliminara a masinii in care a murit Razvan Ciobanu arata ca acul vitezometrului s-a oprit la 126 de kilometri pe ora, in momentul declansarii airbag-urilor.

Istoricul masinii arata insa ca bolidul a circulat si cu viteza de 250 de kilometri pe ora.

Citeste si: Noi detalii despre ultimele ore din viata lui Razvan Ciobanu: s-a aflat de ce era suparat

Citeste si: Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. O avocată face lumină

Ce facea Razvan Ciobanu cu o saptamana inainte de a muri

Ultima postare a designer-ului pe contul lui de Facebook a fost in data de 21 aprilie, la ora 6 dimineata.

La acel moment Razvan Ciobanu isi informa prietenii despre turul de forta pe care l-a facut in noaptea respectiva, petrecand in mai multe cluburi pana dimineata:

"Hai ca in ritmul asta ajung și la #hanuldrumetului #😇 am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și "om" mai vedea...", a scris Razvan Ciobanu pe contul lui de Facebook.

 


Moldo și Rebecca au fost trimiși într-un mic date, la piscina interioară din „Casa iubirii”, acolo unde s-au distrat pe cinste, deși, la început, au fost timizi și retrași.