Mama Roxanei, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare! Iata cat de tanara este si cat de bine ii vine rochia sexy, in stilul fiicei sale!

Autor: D.I.

Roxana a fost una dintre cele mai controversate concurente din primul sezon "Puterea dragostei".

Cu o personalitate puternică, cu o atitudine explozivă și cu firea sa extrem de sinceră, Roxana i-a atras ca un magnet pe băieți, in primul sezon al show-ului "Puterea dragstei". Dar acestea nu sunt singurele calități ale tinerei, ea fiind, de departe, și una dintre cele mai frumoase concurente din emisiune, in primul sezon.


Roxana are grija de corpul său, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj -  a moștenit frumusețea de la mama sa.
Tanara nu s-a sfiit sa se expuna pe o retea de socializare, alaturi de mama sa, care este o femeie frumoasa si inca foarte atragatoare, cu o silueta de invidiat.

Citeste si: Madalin, fostul concurent de la "Puterea dragostei", alaturi iubita sa, la nunta! Iata cum au fost surprinsi ce doi indragostiti!

Citeste si: Nelson Mondialul arunca bomba: Livian a intentionat sa o paraseasca pe Bianca pentru Ligi? Afla ce detalii incredibile ies la iveala despre noul triunghi amoros, ASTAZI, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bia, gest extrem in timpul unei crize de nervi! Iata cum a fost scoasa cu forta din toaleta si cum si-a dezlantuit furia, in urma certurilor aprinse cu Livian si Bianca!

De curand, Roxana a postat din nou o imagine, in care apare mama sa, purtand o rochie moderna, in stilul fiicei sale. Iata cat de sexy este cea mai importanta persoana din viata Roxanei: