Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum arata acum bruneta dupa ce a recurs din nou la estetician!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 ian 2020, 15:16
video Foto(4)

Manuela a fost una dintre cele mai vulcanice si temperamentale concurente din acest sezon al show-ului "Puterea dragostei".

Manuela de la "Puterea dragostei" a facut furori in casa "Puterea dragostei", inca de cand a pasit in emisiune starnind multe controverse. Aceasta i-a fascinat pe baieti cu aspectul ei fizic. Primul care a abordat-o pe Manuela a fost chiar Bogdan Mocanu, care o și cunoștea.

"Nu știți? A fost gagica lui Bobicioiu! A fost cu Bobicioiu!", a spus Mocanu.
Ca o ardeleanca veritabila, Manuela i-a fascinat pe baieti inca de cand a facut primii pasi in casa "Puterea dragostei", datorita formelor sale voluptoase si a istoricului ei destul de controversat.

Citeste si: Bianca și Livian au lipsit nemotivat din emisiunea "Puterea dragostei"! Ce s-a întâmplat

Citeste si: Jador a primit o lovitură dură! Nu a putut să doarmă noaptea din cauza asta! Ce i s-a întâmplat

Citeste si: Roxana și Turcu s-au despărțit definitiv! Ultimul gest al lui spune totul! Ce a făcut, recent, acesta

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul lunilor petrecute in casa "Puterea dragostei", Manuela a incercat sa formeze un cuplu mai intai cu Ricardo, de care s-a apropiat foarte mult si apoi a incercat o relatie cu Marius, insa nu s-a infiripat nimic intre ei din cauza caracterului ei vulcanic. La scurt timp dupa deceptiile suferite in casa "Puterea dragostei", Manuela a recunoscut ca incearca sa formeze un cuplu cu Andrei Poptelecan, in afara emisiunii.


De curand, Manuela a fost eliminata, cel puțin temporar, de la "Puterea dragostei" în urma bătăii pe care i-a administrat-o Roxanei.
Andreea Mantea a făcut, totodată, un anunț-șoc legat de Manuela.

Dupa ce a fost eliminata din emisiune, Manuela nu s-a sfiit sa apara in mediul online, alaturi de Andrei Poptelecan, dand de inteles ca este fericita si nu regreta plecarea din casa "Puterea dragostei".

Mai mult decat atat, Manuela a apelat recent si la o noua interventie estetica la nivelul fetei. Aceasta si-a dorit sa aibe buzele mult mai senzuale si a recurs la o noua marire de buze. Iata cum arata acum, fara machiaj:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.