Mary, de la "Puterea dragostei", alaturi de cel mai important barbat din viata sa! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

Autor: D.I.

Mary este una dintre cele mai echilibrate si indragite concurente de la "Puterea dragostei".

Inca de la prima sa intrare in casa "Puterea dragostei", in sezonul 1 al emisiunii, Mary a recunoscut ca a venit cu ganduri serioase de a-si gasi jumatatea. Dupa incercarea esuata de a forma un cuplu cu Bogdan Iordache, aceasta a dat semne ca ar putea sa se reorienteze catre Bogdan Mocanu, pe care a recunoscut inca de la inceput ca il place fizic.


Apoi cel care i-a atras atentia a fost Raffa, pe care a ajuns sa il indrageasca rapid si chiar a incercat sa formeze un cuplu cu el.
Insa totul avea sa se destrame, dupa ce Mary a descoperit ca tanarul avea o iubita in afara emisiunii. Dupa despartirea lor, cei doi concurenti au fost eliminati din casa "Puterea dragostei". 
Dupa o lunga perioada de absenta, Mary a revenit in casa "Puterea dragostei", hotarata sa il cunoasca mai bine Marius Alexandru, zis Beni, cel despre care a afirmat ca a atras-o inca de la prima lui aparitie pe ecran.

La scurt timp de la revenirea sa in emisiune, Mary a decis sa formeze un cuplu cu Beni si au incercat sa se cunoasca din ce in ce mai mult pentru a realiza daca se potrivesc sau nu.
Insa incheierea primul sezon "Puterea dragostei" a adus si finalul relatiei sale cu Beni. Se pare ca cei doi au pus capat povestii lor de iubire, iar acum Mary, care fusese votata de public pentru a reveni in sezonul doi al emisiunii, a decis sa lupte din nou pentru marea dragoste.
Mary a declarat ca de aceasta data a venit cu gandul de a se lasa cucerita si de a nu mai face ea primul pas catre un posibil pretendent.

Citeste si: Bogdan Mocanu s-a dat singur de gol! Iata detaliul care dovedeste ca se mai gandeste inca la Roxana!

"In pauza dintre sezoane m-am rugat sa imi gasesc jumatatea, pentru ca am luptat foarte mult in primul sezon si de fiecare data eu am cucerit m-am lasat cucerita pentru ca am vrut sa fac eu primul pas!

Acum astept sa fiu cucerita! Chiar nu o sa mai fac niciun pas!", a spus Mary.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata la ce interventie estetica a recurs tanara!

Desi a revenit cu ganduri serioase in cel de-al doilea sezon "Puterea dragostei", Mary duce dorul familiei sale, aflata in tara si mai ales a micutului ei caine, pe care il adora. De curand, Mary a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare alaturi de fratele ei, pe care de asemenea il iubeste enorm.

"O poză cât 1000 de cuvinte!#brother", a scris Mary.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.