Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata la ce interventie estetica a recurs tanara!

Autor: D.I.

Bernadette a fost una dintre cele mai indragite concurente din primul sezon "Puterea dragostei".

Bernadette este model si iubeste sa fie fotografiata. Micuta de statura si cu un aer inocent, Bernadette se transforma intr-o adevarata Bomba sexy cand renunta la haine.

Citeste si: Ti-l mai amintesti pe Alex Oianu de la "Puterea dragostei"? Iata cum arata acum fostul admirator al Biancai din primul sezon al emisiunii!

Bernadette are 21 de ani, este din Targu-Mures si a recunoscut ca a venit in casa "Puterea dragostei" pentru a-si gasi un partener.

Intrebata de baieti daca a venit pentru un baiat anume, tanara a marturisit ca admira mai multi baieti, dar isi doreste sa ii cunoasca mai bine.
Bernadette a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon, cu gandul de a-si gasi sufletul pereche. Aceasta a atras imediat privirile cu felul in care arata. De departe, cel care i-a atras atentia a fost Jador, pe care isi doreste sa il cunoasca mai bine.
Desi a incercat sa ii atraga atentia lui Jador si sa il determine sa renunte definitiv la Simina, Bernadett nu a reusit sa il cucereasca si a fost nevoita sa renunte la lupta pentru inima lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


De curand, tanara a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare cu totul schimbata. Se pare ca aceasta a recurs la o interventie estetica de marire a buzelor.

Citeste si: Mary, de la "Puterea dragostei", alaturi de cel mai important barbat din viata sa! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.