Ti-l mai amintesti pe Alex Oianu de la "Puterea dragostei"? Iata cum arata acum fostul admirator al Biancai din primul sezon al emisiunii!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 18:25

Alex Oianu a fost unul dintre cei mai mari admiratori ai Biancai in primul sezon al emisiunii "Puterea dragostei".

Alexandru Oianu a fost unul dintre cei mai calmi si echilibrati concurenti din casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata la ce interventie estetica a recurs tanara!

Alexandru Oianu a intrat in casa "Puterea dragostei", hotarat sa o cunoasca mai bine si sa o cucereasca pe Simina, cea care il fascinase inca de cand urmarea emisiunea din fata televizorului.

Citeste si: Bianca a revenit in forta la "Puterea dragostei"! Iata cum au reactionat baietii si pe care dintre ei l-a ales tanara pentru dans!

Insa Alexandru s-a lovit de un prim obstacol, Jador, care a incercat pe cat posibil sa ii inoculeze multe detalii din culisele relatiei sale cu Simina. Si apoi s-a lovit de un alt zid mult mai inalt, in persoana lui Alex Zanoaga, care are deja o relatie cu Simina.

Mai tarziu, Alex Oianu si-a indreptat atentia spre Bianca, pe care o admirase inca de la inceput, dar care la acel moment il placea pe Alex Bobicioiu. Insa apropierea lui de Bianca a dus in cele din urma la destramarea relatiei lor. Chiar daca a incercat sa formeze un cuplu cu Bianca, aceasta nu a reusit sa depaseasca despartirea de fostul ei iubit si nu a reusit sa isi deschida inima catre o alta relatie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mary, de la "Puterea dragostei", alaturi de cel mai important barbat din viata sa! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

Alexandru Oianu a atras atentia publicului prin felul lui de a fi, printr-o atitudine calma si echilibrata, dar a cucerit si prin aspectul lui fizic. Acesta nu s-a sfiit sa arate tuturor cum arata si cu zece ani in urma, pe cand era doar un adolescent. Alexandru a avut o evolutie spectaculoasa din punct de vedere fizic, transformandu-se treptat, cu ajutorul sportului intensiv, intr-un barbat solid.