Melek, la un pas de moarte! Genco dezlantuie dezastrul asupra familiei sale! Afla ce se va intampla cu Melek si mama sa, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 14 nov 2019, 11:12

Genco este mandru de “creatia sa” dar, in schimb, turbeaza de manie cand afla ca Melek, fiica cea mica, nu se supune ordinelor sale.

Tahir este foarte suparat pentru ca Murat, fratele mai mic, l-a infruntat de fata cu Genco, si a ales sa ramana de partea acestuia.

Genco este mandru de “creatia sa” dar, in schimb, turbeaza de manie cand afla ca Melek, fiica cea mica, nu se supune ordinelor sale. Barbatul le aplica o pedeapsa drastica, atat sotiei sale, Nilufer, cat si lui Melek. Acestea trec prin momente cumplite.

Nefes este invitata sa participe la o emisiune de Radio pentru a vorbi despre traumele din viata ei. Multa lume empatizeaza cu Nefes, iar Melek, care a auzit intreaga poveste, ia atitudine.

Desi este terorizata de tatalui sau, Melek prinde curaj si cere ajutor. Cand Genco afla ca Melek s-a destainuit “lumii”, reactioneaza vehement. Melek riposteaza si dezastrul se dezlantuie; fata este la un pas de moarte.

Ca sa isi salveze sora, Hazan va lua o decizie neasteptata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Genco nu se opreste cu rautatile; o adevarata “furtuna” se napusteste asupra familiei Kaleli.

Citeste si: Hazan din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", actrita de origine germana, care a fascinat publicul din Turcia cu frumusetea sa rapitoare! Iata cu ce anume se ocupa Gülper Özdemir atunci cand nu se afla pe platourile de filmare!

Citeste si: Gulperi” – o poveste dramatica despre puterea incredibila a unei mame, in curand, la Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.