Mercur retrograd in Scorpion. Zodiile care sufera cumplit pana pe 20 noiembrie

Autor: L.S.
Actualizat: 24 nov 2020, 14:20
mercur retrograd scorpion

Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă prin zodia Scorpionului în perioada 31 octombrie-20 noiembrie, iar acest aspect astral va reuși să dea viața zodiilor peste cap.

Începe o perioadă în care vor ieși la iveală cele mai ascunse secrete și în care, anumiți nativi ai zodiacului vor face analize și vor lua decizii menite să le schimbe viața, atât în plan personal, cât și profesional.

Mercur retrograd va influența fiecare semn zodiacal în perioada imediat următoare. Iată prin ce schimbări vor trece zodiile.

Mercur retrograd le dă zodiilor viața peste cap.

Ce se va întâmpla până pe 20 noiembrie?

Mercur retrograd in Scorpion- BERBEC

Mercur retrograd îi va face pe cei născuți în zodia Berbec să pună în balanță ce dau și ce primesc la schimb. Această scurtă analiza îi va determina pe acești nativi să își schimbe atitudinea față de anumite persoane. Dacă până acum au ignorat tot ce ține de datorii, plăți, împrumuturi, nu vor mai putea proceda în aceeași măsură începând de acum.

Mercur retrograd in Scorpion- TAUR

Taurii trebuie să fie atenți la detalii atunci când vine vorba despre semnarea unor contracte importante, iar dacă vor să iasă în câștig, cei născuți în această zodie trebuie să își pună în evidență talentul de negociatori. Pot fi martorii unor adevăruri care ies la iveală, iar situația va deveni din ce în ce mai interesantă.

Citeste si: Horoscop saptamana 4-10 noiembrie 2019. Romantism pentru o zodie, multa munca pentru alta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop 31 octombrie- 6 noiembrie. O zodie isi gaseste marea iubire

Mercur retrograd in Scorpion- GEMENI

A venit momentul ca Gemenii să își reorganizeze viața, iar Mercur retrograd îi va ajuta în acest sens. Este cea mai bună perioadă pentru a reflecta asupra anumitor lucruri și a face mici schimbări, ceea ce înseamnă că pentru acești nativi, influența lui Mercur retrograd va fi una pozitivă, chiar dacă le poate da ușor viața peste cap.

Mercur retrograd in Scorpion- RAC

Pentru Raci, intrarea lui Mercur în mișcare aparent retrogradă prin zodia Scorpionului înseamnă o întoarcere în trecut, la acele pasiuni cărora nu le-au mai acordat atât de multă atenție în ultima perioadă. Acești nativi vor învăța să se exprime din nou liber, iar proiectele lor pot avea parte de succes, potrivit elitedaily.com.

Mercur retrograd in Scorpion- LEU

O serie de probleme din copilărie revin în viața Leilor în această perioadă. Chiar dacă nu le va fi ușor, toată această situație îi va ajuta pe Lei să scape de acele emoții cu care s-au luptat foarte mult timp. Vor învăța să lase totul în urmă și să meargă mai departe indiferent de situație.

Mercur retrograd in Scorpion- FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să fie foarte atente la ceea ce spun, la micile bârfe și remarci răutăcioase. Toate acestea se pot întoarce împotriva lor și asta din cauza lui Mercur retrograd. Dacă vor trata totul cu maximă responsabilitate vor putea ocoli situațiile tensionate.

citeste mai mult pe avantaje.ro

Citeste si: Horoscop. 2020 e anul lor! Zodiile care vor inflori pe toate planurile in noul an

Citeste si: Horoscop dragoste noiembrie 2019. Zodiile care se despart inainte de sarbatori