MESAJ nou RUNE pe ZODII saptamana 3-9 iunie 2019! Cine poate suferi si de ce? Care e sfatul runelor?

Autor: L.S.

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 3-9 IUNIE 2019.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata: Ansuz

Exista viata noua ce se deruleaza in fata ta acum. Fii prezent si constient in timpul intalnirilor cu alti oameni. Sunt mari sanse sa ai parte si sa simti o conexiune cu Divinul. Daca esti in fata fantanii cu apa, bea mai intai tu, doar asa vei avea puterea de a scoate apa ca sa bea si altii.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata: Perth

Nu te astepta la foarte mult acum. Daca repeti vechiul, asteapta-te sa suferi. Nu te focusa pe trecut, altfel vei neglija si rata adevarul din ce traiesti acum. Ar putea aparea o situatie in care sa spui ca ai avut ghinion sau ai putea recunoaste un anumit blocaj specific sau provocare.

Depinde doar de punctul tau de vedere. Poate fi orice, tu alegi si ce e si ce faci cu experienta.

Citeste si: Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019. DETALII importante pentru fiecare zodie

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 3-9 IUNIE 2019. Un NOU mesaj înțelept din influențele astrale

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata: Hagalaz

Exista activa in tine o nevoie de a rupe lanturile si a fi liber din circumstante ce te constrang. Exista unele lucruri in afara ariei tale de control. Te poti simti acum ca si cum te-ai trezit dupa un lung somn si iti trebuie putin timp pana iti revii in totalitate cu toate simturile.

Ar putea fi o pierdere inainte de a fi un mare castig, dar nu neaparat.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata: Fehu

Sagetile pe care le-ai trimis repetat spre ce vrei au ratat tinta fie de aproape fie de hat, departe. Vaporul tau a ajuns, dar tu esti la grajd si astepti un cal bun.

Observa situatia si intreaba-te “Ce am eu nevoie sa invat ca sa pot merge mai departe cu progresul meu ?”. Acum ai oportunitatea sa vezi unde se afla adevarata comoara pentru tine care te va duce mai departe.

Citeste si: Vrema pentru luna IUNIE. Meteorologii anunta recordurile de temperatură și precipitații în România

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata: Ehwaz

Aceasta runa poate indica mai multe lucruri. O situatie iti poate aduce ceva nou in viata ta, intalnirea cu oameni noi, dezvoltarea unei abordari fundamental difetrite a vietii si a oamenilor, schimbarea unei locatii, plecarea intr-un loc diferit. Fiecare situatie iti promite o schimbare graduala spre mai bine. Fii pregatit pentru schimbare si ajuta, este cel mai favorabil.

citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.