Mesaje de Sfantul Ion. Cele mai frumoase urari pentru cei care isi sarbatoresc ziua numelui

Author: L.S.
Actualizat: 07 ian 2023, 08:49

Mesaje de Sfantul Ion. Pe 7 ianuarie, în fiecare an, creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan Botezătorul. Aproximativ 2 milioane de români cu numele de Ion, Ioan, Ioana, Ionela, Ionel şi alte derivate îşi serbează în această zi onomastica

Mesaje de Sfantul Ion. Pe 7 ianuarie, în fiecare an, creştinii ortodocşi îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan Botezătorul. Aproximativ 2 milioane de români cu numele de Ion, Ioan, Ioana, Ionela, Ionel şi alte derivate îşi serbează în această zi onomastica şi este puţin probabil să existe vreo persoană care să nu aibă printre apropoiaţi vreun sărbătorit. Iată câteva idei de mesaje, urări, SMS-uri de Sf. Ioan pe care le poţi transmite celor care poartă numele acestui sfânt.

Mesaje si urari de Sfantul Ion

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă şi îţi urez un sincer La Mulţi Ani!

Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tău.

Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

La mulţi ani de Sfântul Ion! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o dată, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să împrăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Ioane!

Azi e ziua ta, Ioane, ziua numelui tău, un nume frumos şi simplu. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de toată fericirea din lume!

Citeste si: Sfantul Ion, 7 ianuarie. Ce nu ai voie sa faci si ce superstitii au romanii

Citeste si: Calendar ortodox 7 ianuarie. Soborul Sfantului Ioan Botezatorul

Urări de Sfântul Ioan

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfântul Ion al cărui nume îl porţi mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viaţa mea, că am şi voi avea bucuria de a trăi şi simţi o prietenie adevărată! Să îţi fie viaţa binecuvântare şi bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani, Ioane!

Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Mesaje virtuale și urări de La mulți ani de Sfântul Ioan

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă!

La mulţi ani, Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit, te rog fereşte-te de ispite!

Dragă Ioane, sper că mesajul meu călduros să ajungă, deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.

E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.

sursa: playtech.ro

Citeste si: Sfantul Ion, 7 ianuarie 2020. Rugaciunea catre Sfantul Ioan Botezatorul care iti aduce sanatate si te fereste de pacate

Citeste si: Sfantul Ioan Botezatorul. Traditii de respectat cu sfintenie ca sa ai sanatate tot anul