Mesajul lui Nelson Mondialu pentru fiul lui, Livian! S-a întâmplat după ce a pus-o la punct pe Bianca

Autor: A.I.

Nelson Mondialu i-a făcut o dedicație pe Facebook fiului său, Livian. Postarea a avut loc după ce tatăl lui Livian a pus-o la punct pe Bianca.

"SPECIAL DEDICATA DIN PARTEA MEA NELSON MONDIALU SI A PRIETENULUI MEU DANY PRINTUL BANATULUI PENTRU BAIATUL MEU MR:LIVIAN!! IA AMINTE FIULE IN SPATELE TAU TOT TIMPUL SINT EU!! NU TE LAS LA GREU !! Nelson Pop", a scris Nelson Mondialu pe contul lui de Facebook, distribuind o melodie dedicată lui Livian.

Nelson Mondialu i-a dedicat melodia lui Livian după ce a pus-o la punct pe iubita fiului său, Bianca.

Nelson e de părere că aceasta încearcă să-i controleze băiatul.

" Bianca, nici nu am curaj să vorbesc! Bianca e posesivă și îi place să comande. Îi place să fie îmblânzitoare, ca la circ! Ea seamănă cu Morticia!",  a spus Nelson Mondialu despre "nora" sa, Bianca. "Oconașul meu nu a fost niciodată prost la femei. Foarte mulți care țineți cu Bianca m-ați înjurat. A zis că a fost cu unul patru luni în emisiune și apoi i-a plăcut de altul.

Părul lung și mintea scurtă... Sau patru zile, cât a fost. Îmi place patru zile de ăla, mă sărută și apoi îmi place de asta. Nu mi-a plăcut când a stat în grădină cu Livian și s-a luat de el. Acum a vorbit cu staff-ul să-l aducă pe None, să vedem ce măsuri iei. Păi tu îmi pui mie copilul la control?!"
, a mai spus Nelson Mondialu despre Bianca într-un vlog. 

Reacția lui Livian la mesajul tatălui său despre Bianca

" Ar fi culmea sa ma plang: bai, ce usor e! Nu vreti sa fiti in locul meu! Nu prea pot sa ma descarc pentru ca tot ce spun poate sa fie folosit impotriva mea! Dar am avut noroc cu plecarile mele si sa invat din intamplarile altora sau chiar pe pielea mea.

Aici e mai usor decat mediul din care am venit eu, adica de acasa! Eu stiu ce reprezinta Bianca si nu vreau sa fiu pus in ipostaza de a alege.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu n-am cum sa-l judec pe tata! El e definitia cuvantului "jmecherie". D-asta, eu nu ma agit asa tare cand vad anumite reactii de la el. Culmea, eu (lupul), incerc acum sa impac si capta si varza. De ce sa privesc partea proasta a lucrurilor? Am vazut si partea buna a lucrurilor: eu si cu Bianca suntem in continuarea fericiti! Toata lumea e impotriva noastra, dar noi demonstram in continuarea puterea dragostei! Reactiile tatalui meu sunt ale lui si le respect! Eu stiu sigur ca imi vrea binele si n-are nimic cu Bianca, stiu bine.

Noi trecem testele, chiar si pe cele legate de familie! Sunt fericit ca am dat de ea! Daca ar fi sa aleg intre parinti si Bianca: nu o sa fiu pus niciodata in situatia asta pentru ca am incredere ca o sa fie toate lucrurile asa cum trebuie sa fie!", a fost reacția lui Livian după mesajul tranșant al lui Nelson Mondialu legat de Bianca.

Citeste si: Schimbare de look pentru Ligi! Frumoasa blondina NU mai arata ASA!

Citeste si: Cum arată sora Biancăi de la "Puterea dragostei"! Iubita lui Livian a mărturisit cât de dor îi este de casă

Citeste si: Andreea Pirui a plecat de la filmari! Unde s-a dus blonda de la Puterea Dragostei

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.