Mihai Constantinescu nu primeste vizita fostei iubite? De ce nu vine Anastasia Lazariuc la spital

Autor: L.S.
Actualizat: 06 sep 2020, 11:40

Mihai Constantinescu trece prin cele mai grele momente si toata lumea se astepta ca Anastasia Lazariuc sa ii fie alaturi si sa-l viziteze la spital.

Anastasia Lazariuc, 65 de ani, a fost nu numai partenera de scenă a lui Mihai Constantinescu, 73 de ani, ci și amanta lui. Au rămas apropiați, în ciuda trecerii vremii, iar lumea se aștepta ca ea să-i fie alături în momentele grele traversate de aproape două săptămâni. Dar n-a fost așa.

Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu s-au iubit ani buni, deși artistul era atunci un bărbat căsătorit.

Chiar fosta soție, Mihaela Constantinescu, a dezvăluit că i-a găsit împreună, moment în care relația sa cu solistul s-a rupt. Așa cum s-a destrămat căsnicia lui Mihai cu Mihaela, la fel s-a stins, în timp, și pasiunea dintre Mihai și Anastasia, însă cei doi au rămas apropiați, potrivit libertatea.ro. În ciuda acestui fapt, cântăreața născută în Republica Moldova n-a fost văzută la spital, de când solistul a suferit cele două stopuri cardio-respiratorii care l-au lăsat dependent de aparatele care-l țin în viață.

Anastasia suferă în tăcere pentru fostul iubit și ocolește Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, pentru că nu vrea să dea ochii cu prima soție a acestuia, Mihaela, de care l-a despărțit. În vreme ce între ea și Simona, actuala parteneră a cântărețului, nu-s probleme, cu fosta n-a îngropat securea războiului, potrivit aceleiasi surse.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ironia SORTII! Liviu Dragnea a ajuns în inchisoarea în care au lucrat ”socrii” lui! Părinții Irinei Tănase au fost angajați la penitenciarul Rahova: ea- asistentă medicală, el- electrician

Citeste si: Scrisoarea pentru Dragnea de la Sorin Dumitraşcu, liderul sindicatelor din penitenciare: „Nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În puşcărie nu e ca la Parlament”

Citeste si: Cum se împart locurile pentru Bruxelles: PNL- 10 mandate. PSD- 9. Alianţa USR-PLUS- 8. Cine sunt norocoşii care au prins un mandat de eurodeputat

" Anastasia se interesează mereu de starea lui Mihai și speră să se facă bine. Se roagă pentru el, dar nu va merge să-l viziteze la spital”, a declarat o cunoștință comună a celor doi, pentru libertatea.ro

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.