Milioane de romani au bani in cont si nu stiu! Cum poti vedea ce SUMA ai

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 20:10

O nouă campanie de informare și educare în privința pensiilor private obligatorii a fost lansată de către APAPR, Asociația pentru Pensiile Administrate Privat din România

Orice participant la fondul de pensie poate afla în orice moment suma pe care a acumulat-o.

Asociația pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR) anunță lansarea unei noi campanii de informare și educare cu privire la pensiile private obligatorii din România denumită „Și tu ai niște bani puși deoparte la Pilonul II”. Campania își propune creșterea gradului de educare a populației cu privire la drepturile pe care le au în calitate de proprietari de pensie privată Pilon II.

Citeste si: Cum face Simina bani de pe urma lui Jador! Dovada ca inca se GANDESTE la EL!

Noua campanie APAPR atrage atenția participanților la Pilonul II că ceea ce au acumulat în conturilor lor individuale, de-a lungul timpului, este bine pus deoparte. Indiferent de momentul de start al contribuției, participanții la Pilonul II sunt proprietarii acestei sume, care va putea fi accesată în momentul în care ating vârsta legală de pensionare și care va completa cu succes pensia de stat (Pilonul I).

Contribuțiile acumulate în conturile individuale de Pilon II ale participanților sunt investite permanent de administratorii de fonduri pentru a fi înmulțite.

Citeste si: S-a dat lege: amenzi uriase pentru cei care folosesc Waze pe telefon in masina! Cati bani vor da soferii care sunt prinsi

Administratorii Pilonului II gestionează, în prezent, fonduri de pensii de 10,2 miliarde de euro în beneficiul a 7,25 de milioane de români, obținând în toată perioada de funcționare un randament mediu anualizat de peste 8%, cel mai ridicat dintre toate sistemele similare din Europa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Se dau cate 2.080 de lei de la stat pentru fiecare! Banii intra direct pe card: verifica-ti contul

Pilonul II reprezintă cea mai mare acumulare istorică de capital românesc, care este folosit de fondurile de pensii pentru a finanța în mod eficient atât creșterea economică și crearea de locuri de muncă din România, cât și nevoile curente ale statului român.

sursa: capital

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.