MIRACOL in familia Macesanu! Cumpanasu a facut anuntul! Este gravida!

Autor: O.P.
Actualizat: 24 nov 2020, 17:30
Alexandru Cumpănașu

Unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat pe rețelele de socializare că în curând familia lui se va mări cu încă un membru.

Alexandru Cumpănașu și soția lui au trei copii, iar în curând va apărea al patrulea. El este cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde a scris un mesaj emoționant.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a văzut-o pe Alexandra: „Era pe un pod” Continuarea e incredibilă

Cumpanasu a facut anuntul

Soția lui este însărcinată, iar el a primit vestea și e tare fericit. 

"Sincer vă spun, nu știu cum de am fost atât de norocos, dar am fost binecuvântat cu trei copii minunați. Pentru viitorul copiilor mei, ai noștri, am inceput această luptă, degeaba vrem școli, spitale, autostrăzi, dacă suntem neputincioși în a ne apăra copiii, în locul statului care ar fi trebuit să asigure siguranța lor.

Citeste si: Socul zilei in Romania! Alexandru Cumpanasu, luat in vizor de DNA!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În acest moment, îmi doream doar două lucruri, să o găsesc pe Alexandra și să știu că familia mea e în siguranță și că va trece cu bine de acest haos!

Astăzi, am primit încă o confirmare că Dumnezeu este alături de mine, pentru că EL ne-a dăruit, în aceste vremuri de grea încercare, mie și Simonei, darul vieții.

Da, vom avea un copil! Și nu îmi doresc nimic mai mult decât ca familia noastră să fie reîntregită, cu Alexandra lângă noi, și îmbogățită cu încă un mic membru

al familiei", a scris Alexandru Cumpănașu.